TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Az Eurosport közvetíti a tenisz színe-javát 2017-ben

 2017. január 09.

Az Australian Open élőben követhető az Eurosport összes képernyőjén és platformján Becker, McEnroe, Mouratoglou, Schett és Wilander vezeti a közvetítéseket Melbourne-ből Közel 1000 órányi Grand Slam tenisz várja a rajongókat idén az Eurosporton Az összes pálya. Az összes meccs. A legjobb elemzők. A legjobb műsorok. Murray, Djokovic, Kerber, Williams: 2017 lesz az az év, amikor a tenisz legnagyobb csillagai az Eurosporton játszanak.

Az Eurosport közvetíti a tenisz színe-javát 2017-ben

Az Eurosport, az európai sportrajongók első számú választása régóta a Grand Slam-tenisztornák otthona. Idén először mind a négy versenyt a sportcsatorna közvetíti Európában*.

A januárban induló Australian Opennel kezdődően az Eurosport egész évben prémium tartalmakat kínál majd a tenisz szerelmeseinek: 2017-ben a csatorna közel 1000 órányi „csúcsteniszt” közvetít élőben az Eurosport képernyőin és az Eurosport Playeren, bemutatva a Grand Slam-tornák ÖSSZES meccsét az összes pályáról.

Olyan világhírű szakértők osztják majd meg egyedi meglátásaikat, elemzéseiket a meccsekről az év során, mint Mats Wilander, Barbara Schett, Alex Corretja és Patrick Mouratoglou, akik az Eurosport nemzetközi közvetítéseit vezetik majd. A teniszrajongók számára újabb csemege, hogy az idei első Grand Slam tornán Melbourne-ben visszatér a képernyőre a karizmatikus teniszcsillag, John McEnroe az Eurosport önjelölt Megmondóembereként.

Boris Becker (Németország), Conchita Martinez (Spanyolország), Mary Pierce (Egyesült Királyság), Henri Leconte (Franciaország) és Marion Bartoli (Franciaország) pedig a helyi szakértelmet biztosítja az Eurosport közvetítései során.

„Az Eurosportnál mindent a rajongókért teszünk. Nagyon élvezzük a lehetőséget, hogy 2017-ben a Grand Slam közvetítéseinket teljesen új szintre emelhetjük. Eddig példátlan részletességű beszámolót nyújtunk a Grand Slam-tornákról a világ talán legjobb szakértőinek közreműködésével” – mondja Mats Wilander.

„Figyelemre méltó év volt 2016 a tenisz szempontjából, hiszen mind Andy Murray, mind Angelique Kerber tavaly állt először a világranglista élére karrierje során. Az idei év azonban még ennél is izgalmasabb lehet. Djokovic, Wawrinka és Serena Williams – mindannyian Grand Slam tornagyőztesek 2016-ban – minden bizonnyal szorosan a nyomukban lesznek, az Eurosport pedig vetélkedésük minden mozzanatát követi majd Melbourne-ben, Párizsban, Wimbledonban és New Yorkban. És akkor még a tenisz olyan csillagait nem is említettük, mint Rafa Nadal vagy Roger Federer” – teszi hozzá Mats Wilander.


„Úgy gondolom, hogy a férfiaknál az idei év újfent Djokovic és Murray párharcáról szólhat, szerintem köztük dőlhet el a világelsőség, de Nadal és Federer is okozhat még meglepetéseket, ha megtalálják régi formájukat. A hölgyeknél nyitottabb a verseny, itt az lehet nagy kérdés, hogy Serena William fel tudja-e annyira szívni magát, hogy begyűjtse karrierje 23-ik Grand Slam győzelmét, ami abszolút rekord lenne a modern tenisz történetében” – véli Köves Gábor, a magyar Davis Kupa csapat frissen kinevezett kapitánya, az Eurosport magyarországi szakkomentátora.

Az Eurosport Grand Slam közvetítéseit a legmagasabb szintű kiegészítő műsorok színesítik majd, biztosítva, hogy minden meccset minden szemszögből láthassanak a nézők.

Az Eurosport televíziós közvetítéseinek zászlóshajója a legendás Mats Wilander és Barbara Schett által vezetett Game, Set & Mats elemző műsor lesz. A Grand Slam tornák első napjától esténként képernyőre kerülő félórás eseménydús showműsor aprólékosan elemzi az aznapi meccseket, miközben mérlegeli a másnapi legérdekesebb párosítások esélyeit.

A kiterjesztett valóság technológiák használata – mint például a 3D Universe – tovább erősítik a 2017-ben ismét képernyőre kerülő The Coach-ot. A Serena Williams szuperedzője, Patrick Mouratouglou által vezetett The Coach a Game, Set & Mats keretein belül eddig soha nem látott mélységben elemzi majd a játékosok stratégiáit, a meccsek során hozott döntéseiket, miközben szakértői szempontból vezeti fel az elkövetkező meccseket minden Grand Slam tornán.

John McEnroe önjelölt Megmondóembereként tér vissza az Eurosport képernyőire 2017-ben. Senki sem lehet biztonságban, amikor McEnroe kipécézi a pályán – és pályán kívül – történt legjobb akciókat. A kihagyhatatlan nyolcrészes sorozatot az Australian Open ideje alatt a Game, Set & Mats műsor keretein belül, illetve az Eurosport digitális és közösségimédia-felületein lehet majd látni.

2017-ben egy Grand Slam-torna nem csupán két hétből áll: a nézők még több drámát láthatnak kibontakozni a képernyőkön, hiszen az Eurosport az Australian Open és a Roland Gaross selejtezőit is közvetíti majd, előbbi esetében először.

És ez még nem minden: a teniszrajongókat az Eurosport egyedülállóan készíti fel a Grand Slam-tornák izgalmaira: a csatorna a Brisbane International (január 1-től), a Perth-i Hopman Cup (január 1-től), a Qatar Open (január 2-től) és a Sydney Apia International (január 8-tól) versenyeket is közvetíti a melbourne-i fő esemény január 16-i indulása előtt.

*Az Australian Opent, a Roland Garrost és az US Opent a Wimbledoni tornával együtt Európa-szerte 25 országban közvetíti az Eurosport: Albánia, Örményország, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Észtország, Finnország, Magyarország, Izland, Koszovó, Lettország, Litvánia, Macedónia, Moldova, Montenegró, Hollandia, Norvégia, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovénia, Svédország, Ukrajna, Egyesült Királság (döntők és napi összefoglalók)

2017 Grand Slam naptár (főtábla időpontok):
Australian Open, Melbourne, Ausztrália. 2017. január 16. -29.
Roland Garros, Párizs, Franciaország. 2017. május 28.-június 11.
Wimbledon, London, Egyesült Királyság. 2017 július 3-17.
US Open, New York, USA. 2017. augusztus 28.-szeptember 10.

Az Eurosport teniszműsorai

Game, Set and Mats
Az Eurosport napi zászlóshajó elemző showműsora a legendás Mats Wilander és Barbara Schett vezetésével, mely minden alkalommal áttekinti a játéknap meccseit és történéseit, illetve a másnapi kulcsmeccseket.
Mikor: minden Grand Slam minden napján 2017-ben

The Coach
Patrick Mouratoglou szuperedző kiterjesztett valóság (augmented reality), HawkEye (Sólyomszem) kamera és élőben frissülő statisztikák és elemzések segítségével enged betekintést a csúcsjátékosok stratégiájába.
Mikor: minden nap a Game, Set and Mats, műsor keretein belül, valamint az élő közvetítések egyedülálló elemeként illetve az Eurosport online és közösségi média felületein

A Megmondóember
Visszatért, és senki sincs biztonságban, ugyanis John McEnroe-nak, az önjelölt Megmondóembernek mindenről megvan a sarkos véleménye, ami a tenisszel kapcsolatos. Az amerikai teniszbálvány sajátos szemszögéből mutatja be a tenisz világát.
Mikor: Nyolcrészes sorozat az Australian Open ideje alatt, amely a Game, Set and Mats műsor keretein belül, illetve az Eurosport online és közösségimédia-felületein látható.

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!