TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Az Eurosport közvetíti novembertől a DR1 drónversenyt

 2016. október 19.

Az Eurosport bejelentette megállapodását a DR1, a világ vezető drónverseny-sorozatának exkluzív közvetítési jogaira vonatkozóan, amely európai és az ázsiai-csendes-óceáni térség 70 országára kiterjed. A megállapodás kifejezi az Eurosport azon elköteleződését, mely szerint új és innovatív tartalmakat kínál a sportrajongók számára.

Az Eurosport közvetíti novembertől a DR1 drónversenyt

A drónverseny közvetítése – mely során a versenyzők a távirányítással vezérelt drónokat egy összetett akadálypályán a lehető leggyorsabban navigálnak keresztül – tovább erősíti az Eurosport azon törekvését, hogy a legkiválóbb prémium tartalmakat és a feltörekvő sportokat minden platformján, minél szélesebb nézőközönség számára tegye elérhetővé.

Az Eurosport további három versenysorozatot közvetít, beleértve a DR1 Champion sorozatot, amely a világ neves nagyvárosaiban kerül majd megrendezésre 2017-ben, és DR1 Micro rendezvénysorozatot az eurosport.com oldalon, Európa leglátogatottabb sportoldalán. A weboldalon ezen felül további események, színes háttéranyagok, kulisszatitkok, extra videós tartalmak, valamint a világ legtehetségesebb és legmerészebb drónversenyzőivel készített interjúk is elérhetőek lesznek.

Az Eurosport rendelkezik a DR1 továbbértékesítési jogaival is világszerte (kivéve az Amerikai Egyesült Államokat).

Olyan tehetségek, mint az amerikai Tommy “Ummagawd” Tabajia, az angol Luke “BanniUK” Bannister és az ausztrál Chad “FinalGlideAUS” Nowak csak ízelítők a világ vezető drónpilótáinak hosszú sorából, akik egészen új magasságokba emelték a drónversenyzést. A DR1 Champions Series több kiváló csapat versengését mutatja be a világbajnoki címért folytatott küzdelemben.

Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója elmondta: „Az Eurosport csatornának lételeme az innováció, és úgy gondoljuk, hogy az új technológia, legyen szó VR (virtuális valóság) tartalmainkról vagy feltörekvő sportokon belül megvalósuló innovációról, nagyszerű lehetőséget biztosítanak a sportrajongók minél szélesebb körű elérésére. Lebilincselő volt látni az eSports népszerűségének folyamatos növekedését, azzal pedig, ahogyan a DR1 ezt kombinálja a sportversenyek hagyományos szerkezetével, egy igazán érdekes modellt hozott létre. Már nagyon várjuk a DR1 csapattal való közös munkát, és azt, hogy ezt az izgalmas és fordulatokban gazdag sportot az Eurosport minden platformján keresztül bemutathassuk a nézőknek.”

Brad Foxhoven, a DR1 Racing vezérigazgatója elmondta: „Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy egy olyan sportot, amely a Forma 1, a NASCAR és az eGaming kombinációja, egy olyan széles nézőközönség elé vihetünk, mint amilyennel az Eurosport rendelkezik. Az Eurosport a kezdetektől fogva arra törekedett, hogy a lineáris csatornáin túl a digitális és közösségi platformjain keresztül is biztosítsa a sportág növekedését. A drónversenyek lehetőségei végtelenek, mind a magas színvonalú verseny, mind az innováció szempontjából.”

A DR1 Invitational első versenyét 2016. november 8-án, kedden 23 órakor (közép-európai idő szerint) Los Angelesből közvetíti az Eurosport 1.

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!