TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Az Eurosport újabb 10 évig közvetít snookert

 2016. április 30.

Az Eurosport, a Snooker Világszövetség és az International Management Group bejelentette, hogy a következő tíz évre kiterjesztik a Snooker World Tour 18 állomására érvényes televíziós és digitális közvetítési jogokat az Eurosportra és az Eurosport Playerre, a csatorna élő- és digitális platformjára. A megállapodás megerősíti az Eurosport pozícióját a snooker otthonaként Európában, és lehetővé teszi, hogy a rajongók élőben követhessék a sportág legnagyobb, legizgalmasabb eseményeit.

Az Eurosport újabb 10 évig közvetít snookert

Ezek a sportesemények Európa 54 piacán kizárólag az Eurosporton lesznek elérhetőek. A rajongók az élő közvetítések mellett a sportág legnépszerűbb játékosaitól és személyiségeitől kaphatnak háttérinformációkat. Mindezek mellett az Eurosport Playeren az érdeklődőknek lehetősége lesz kiválasztania több kamera felvételeiből, hogy melyik mérkőzést szeretnék figyelemmel kísérni.

A Snooker Világbajnokság sajtótájékoztatóján Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója elmondta: „A snookernek sok lelkes rajongója van, és a sportág az első, 2003-as közvetítés óta jelentős szerepet kap az Eurosport műsorán. Az Eurosport fontos partnerként azóta segíti a sport népszerűsítését Európa-szerte. A legjobb mérkőzéseket közvetítjük szakértői kommentárokkal, és olyan különleges műsorokkal, mint a ’The Ronnie O’Sullivan Show. A snookerközvetítéseknek nagyszerű a nézettsége, nagyon örülünk, hogy az elkövetkező tíz évben is megoszthatjuk a rajongókkal a sportág legnagyszerűbb pillanatait az egész kontinensen.”

„Az Eurosporttal kötött hosszú távú megállapodás nagyon fontos pillanat a sportág életében. Az Eurosport az elmúlt 13 év folyamán kulcsfontosságú szerepet játszott a snooker népszerűségének európai növekedésében, amely az egyik legnépszerűbb és legmagasabbra értékelt sportok közé emelkedett a régióban. A játékosok a kontinensen mindenhol lelkes rajongókkal találkoznak, akik talán nem is hallottak volna a snookerről, ha nem látják azt az Eurosporton. Izgatottan várjuk, hogy a következő évtizedben a növekedés, folytatódjon az Egyesült Királyságban és Európában egyaránt, az Eurosport csapatával együtt még erősebb alapokat építünk” – mondta el Barry Hern, a Snooker Világszövetség elnöke.

Adam Kelly (Head of Sales EMEA & Global Business Development Worldwide), az IMG Media alelnöke hozzátette: „Nagyon örülünk, hogy az Eurosport közvetítéseinek segítségével elértük célunkat, a folyamatos fejlődést és a Snooker World Tour ismertségének növekedését. A megállapodásunk kiterjesztése révén a sportág továbbra is építhet a csatorna és digitális platformja által a régióban kínált kiterjedt lefedettséget.”

A hosszú távú multiplatform megegyezés magában foglalja a most induló Home Nations Series sorozat exkluzív közvetítési jogait, amely a Welsh Open, a Scottish Open, az Irish Open és az English Open versenyeket fűzi össze, ahol a világ legjobb snookerjátékosai egymillió fontért játszhatnak.

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!