TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Az RTL Klub bemutatja: Kiss Ádám önálló fellépése

 2019. augusztus 29.

A magyar televíziótörténelem első egészestés one-man showja kerül augusztus 31-én, szombaton képernyőre, a Showder Klub és az RTL Magyarország jóvoltából. Kiss Ádám csaknem 2000 fős közönség előtt áll színpadra teljesen egyedül, hogy történeteivel szórakoztassa a nagyérdeműt.

Az RTL Klub bemutatja: Kiss Ádám önálló fellépése

A sztárhumorista az elmúlt években rengeteg helyen járt a világban: fellépett, forgatott, aztán ismét fellépett, forgatott még többet és egy alkalommal részt vett saját nászútján is. Sok ország és nép kultúrájába nyert betekintést, csuda dolgokat látott, fantasztikus emberekkel ismerkedett meg a közeli Romániától a napsütötte Kaliforniáig. Ezeket az élményeket egy kiforrott, egy egész estét kitöltő szórakoztató fellépéssel koronázza meg, ahol hasonló kérdésekre keres és ad választ, mint: külföldön is magyarok vagyunk-e? Milyen hatással van ránk egy másik nép kultúrája? Utazhatunk-e egyáltalán eleget? Hogy él egy thai nyugdíjas?

Az egész estés utazáshoz ezúttal az útlevelünket otthon hagyhatjuk, de lemaradni mindenképpen kár volna! Felszállás 21:05-kor, augusztus 31-én, az RTL Klubon.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!