TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Az ugandai dzsungel mélyén zajlik a majmok háborúja

 2017. március 03.

Az ugandai dzsungel mélyén élő legharcosabb csimpánzkolónia életét mutatja be a Discovery Channel kétórás dokumentumfilméjben. A csatorna egy eddig még soha nem látott utazásra invitálja a nézőit, aminek köszönhetően megismerkedhetnek a csimpánzok félelmetesebb arcával is. A csoportban feltörő nyers brutalitáson és a megható történeteken keresztül a majmoknak a hatalomért való ádáz küzdelmébe nyerhetünk betekintést.

Az ugandai dzsungel mélyén zajlik a majmok háborúja

A csatornán bemutatott harcos majmok csoportja a legnagyobb csimpánzkolónia, hatalmas területet uralnak és nem ritkán véres háborúk árán cserélnek vezéreket. Ugyanúgy áthatja a mindennapjaikat az erőterek és a szövetségek alakulása, mint az emberekét.

Egy több mint húsz éves történet felélesztésével a Majmok Háborúja egy cenzúrázatlan, friss eseménysorozatot mutat be ezekről az elképesztő, máskor pedig rémisztő állatokról. A kutatók már 1993-ban elkezdték tanulmányozni és filmezni az ngogoi kolóniát, ekkor például arra keresték a választ, hogy hogyan lehetséges az, hogy ezeknek a csimpánzoknak a kolóniája háromszor akkora, mint bármelyik eddig ismerté. Most, húsz év után olyan megrázó felfedezés tanúi lehetünk, ami alapjaiban változtatja meg az állati viselkedésről eddig gondoltakat és bizonyos szempontból átírja az emberi evolúció lényegét is.

A filmet a Jackson Hole Természetfilm Fesztivál díjnyertes rendezője, James Reed készítette és több mint 220 országban fogják vetíteni 2017 elején.

MAJMOK HÁBORÚJA, MÁRCIUS 5-ÉN, 20:00-TÓL CSAK A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁN

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!