TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Babett visszavág!

 2019. március 20.

Nem láttad még Kabát Petit twerkelni? Mindig is érdekelt, hány pillecukor fér Megyeri Csilla szájába, vagy hogyan mutat Winkler Robi platformos cipőben? Hiányoznak Sáfrány Emese ’Aleska’ mozdulatai és Zimány Linda tátogása is már csak távoli emlék? A Babett visszavág egy szuper minisorozatba csomagolva hoz el 10 epizódnyi celeb-kihívást az ingyenesen letölthető Sony Networks applikáción keresztül!

Babett visszavág!

Köllő Babett, a színésznő, akinek egy ország tanulta meg a nevét egy különleges, kizárólag a Sony Networks applikáción keresztül elérhető, 10-részes minisorozatban tér vissza a telefonképernyőkre, hogy celebtársait és jól ismert arcokat állítson izgalmas kihívások elé.

„A forgatás ideje alatt abszolút elememben voltam. Nagyon érdekes volt számomra, hogy a résztvevők közül mindenki egy másik oldalát mutatta be. Jól szórakoztam és bízom benne, hogy a nézők is jól fognak szórakozni ezen a minisorozaton.” – tette hozzá nevetve Babett.

A Feleségek luxuskivitelben című kultikus műsor népszerű színésznője bebizonyítja, hogy nemcsak a szája nagy, de igenis helyt áll, legyen szó bármelyik épp divatos netes kihívásról! Ellenfelei pedig nem bánnak vele kesztyűs kézzel, a digitális ringben Kabát Peti, Megyeri Csilla, Varga Attila ’Sixx’, Sáfrány Emese ’Aleska’, Royal Szabi, Kovács Dorottya ’Chloe from the Woods’, Katz Dávid, Pusztai Olivér, Winkler Róbert és Zimány Linda várja.

A Sony Networks applikáció a Sony Pictures Television közép-európai csatornáinak egyedülálló szórakoztató megoldása, ahol több száz órányi szórakoztató tartalom várja a felhasználókat. Az ingyenes applikáció egyaránt letölthető Android és iOS operációs rendszerrel működő készülékre, az elérhető tartalmak között pedig megtalálhatóak a VIASAT3 és a VIASAT6 nagysikerű saját gyártású műsorai és számos Sony sorozat, mint a Hannibal, Carter és Elfeledve évadai. Az app-exkluzív Babett visszavág célja, hogy további extra, digitális tartalomhoz juthassanak a Feleségek luxuskivitelben online térben rendkívül aktív rajongói.

A március 20-i indulást követően minden kedden és csütörtökön újabb és újabb Babett visszavág epizódok várják a Sony Networks applikáció felhasználóit! Az alkalmazás letölthető a Google Play és App Store áruházakból, illetve a sonynetworks.hu weboldalon keresztül.

A VIASAT3 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT3

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!