TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Babos Tímea párosban tarol az Aus Openen

 2018. január 25.

Babos Tímea, bár egyéniben befejezte az év első Grand Slam tornáját, párosban és vegyespárosban továbbra is szurkolhatunk neki, pénteken például döntőt játszik. Köves Gábor, az Eurosport kommentátora szerint pont az egyéniből való kiesés állhat a most látott teljesítmény hátterében.

Babos Tímea párosban tarol az Aus Openen

Babos Tímea az első magyar, aki döntőt játszik az Australian Open női páros tornáján, ráadásul a vegyespárosok elődöntőjében is láthatjuk majd. A magyar teniszező a világranglista élére kerülhet mostani teljesítményével egy olyan tornán, ahol a világklasszisok és a leginkább felkészült sportolók jutottak be a finisbe. A férfiaknál például a meglévő, nagy nevek kerültek az elődöntőbe. A nők esetében érdekes, hogy akik fizikailag jól felkészültek a megmérettetésre, azokat láthatjuk a végjátékban, tehát hosszú mérkőzésekre kell számítanunk.

Köves Gábor, az Eurosport kommentátora szerint Babosnak mindenféleképpen a döntőben volt a helye:

„Biztos voltam benne, hogy Babos Tímea idén játszhat Grand Slam döntőt. A játéka eddig is megvolt ehhez, most pedig úgy néz ki, hogy a partnere is. Reménykeltő, hogy párosban és vegyespárosban is ilyen jól teljesít. Az pedig, hogy egyéniben két kör után búcsúznunk kellett tőle, szerencsére abszolút nem jelentette a végét az idei Australian Open szereplésének, láthatóan ezt követően még jobban oda tette magát. Reméljük nem lesz ez másként a döntőben sem.”

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport
Az Eurosport 2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!