TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Bambi és az erdő hercege a Disney Csatornán

 2018. január 05.

Készüljetek, mert a Disney „Bambi és az erdők hercege” című filmjével indul a 2018-as év első hétvégéje. Bambi találkozik édesapjával, aki történetesen az erdő Nagyhercege! Bár a kettejük közötti kapcsolat döcögősen indul, végül valódi családra lelnek egymásban.

Bambi és az erdő hercege a Disney Csatornán

A történet közvetlenül azután játszódik, hogy Bambi édesanyja halálát követően megtudja, hogy apukája az erdő Nagyhercege. Bambi rettentően izgatott, hogy végre megismerheti édesapját, a Herceg azonban nem igazán örül annak, hogy neki kell pátyolgatnia a kis bajkeverőt - hiszen így fontos teendőit nem tudja megfelelően ellátni. A Herceg új édesanyát szeretne találni fiacskájának, azonban eme terve kudarcba fullad, így kénytelen maga felnevelni a kicsit. Bár eleinte úgy tűnik, nem működik kettejük együttélése, végül mégis közösen dolgozzák fel az anya elvesztése felett érzett gyászt, s valódi családra lelnek egymásban. Az életszeretetet hirdető vicces történet során a Disney legjobb hagyományaihoz híven több fülbemászó dal is felcsendül.

Ne maradj le erről az aranyos és szívet melengető filmről! Nézd meg január 6-án, szombaton 11:30-kor vagy az ismétlést január 7-én, vasárnap, 07:30-kor.

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!