TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Bay Éva és Mohai Gábor a Paramount Networkön tér vissza bemondóként

 2021. március 31.

Április 1-jén kitör a retróláz a Paramount Networkön! A filmes csatorna a ’80-as, ’90-es évek legnagyobb tévésztárjai, Bay Éva, Mohai Gábor és a kultikus narrátor, Bozai József segítségével hozza vissza a tévézés „hőskorának” hangulatát. A Retró napon a tévéadó egy speciális, erre a napra készült korhű logót kap, kiderül, hogyan konferálták volna fel a bemondók annak idején a produkciókat és hogyan hangzottak volna klasszikus, retró stílusban narrálva a filmajánlók.

Bay Éva és Mohai Gábor a Paramount Networkön tér vissza bemondóként

Érdemes lesz csütörtökön követni a Paramount Network műsorát, hiszen az április 1-jei Retró napon a népszerű filmes csatorna időutazásra invitálja nézőit. A ’80-as ’90-es évek korhű hangulatában és stílusában, bemondók segítségével vezet fel olyan mai, modern filmeket és sorozatokat, mint például a Transformers, a Trópusi Vihar vagy éppen a Yellowstone. A tőle megszokott és utánozhatatlan jókedvvel, 22 éves, még bemondókorából megmaradt zakójában konferálja majd fel a produkciókat Bay Éva, de visszatér régi szerepkörébe Mohai Gábor is, aki közel 50 nyakkendővel érkezett a forgatásra, de végül egy barnát viselt a felvételkor. A két egykori sztárbemondó a rendkívüli feladat apropóján elárult néhány régi kulisszatitkot is: Bay Éva a tökéletes bemondónő frizura mítoszát leplezte le, Mohai Gábor pedig elmesélte karrierje egyik legváratlanabb élményét, amikor egy elveszett kisfiú családját sikerült megtalálniuk az élő adásnak köszönhetően. A Retro napon a manapság is mozis trailereket, főcímeket és stáblistákat narráló Bozai József mindenki számára ismerős hangi aláfestésével klasszikus, retró stílusú filmelőzeteseket is láthatnak majd a nézők.

De vajon honnan jött az ötlet, hogy kultikus arcok igazoljanak egy napra a filmes csatornára?
„A ViacomCBS csatornáin nagy hagyománya van az április 1-jei tréfáknak, ezen a napon rendre kicsit elengedjük a gyeplőt, és nem vesszük túl komolyan magunkat, és a nézőink általában veszik is a lapot, aminek nagyon örülünk. A Comedy Central készült már álhíradókkal és kamu, nem létező műsorokkal a korábbi években, idén pedig eljött az ideje, hogy a Paramount Network nézőit is meglepjük valami különlegessel” – nyilatkozta Martsa András, a ViacomCBS kreatív menedzsere.

„Gyerekkorunk óta hatalmas rajongói vagyunk a klasszikus VICO trailereknek Bozai József jellegzetes hangjával” – árulta el Fehér Marcell, a kreatív koncepcióért felelős Whitebat kreatív ügynökségtől.

„Mohai Gábor jellegzetes oldalra dőlése, miközben teljes lazasággal bemondja, hogy a „kettesen” hamarosan kezdődik a Különös Dzsungelharc című német film, nos, az örökre beégett az emlékezetünkbe. Ez adta az ötletet, hogy mi lenne, ha egy kicsit időutaznánk ebbe a világba és elképzeltük, hogyan nézett volna ki a Paramount Network a ’90-es évek elején. Hatalmas élmény volt együtt forgatni gyermekkori idoljainkkal, akik ugyanolyan stílusban és profizmussal dolgoztak, mint 30 évvel ezelőtt” – mesélte Bozsik Ádám és Barta Erik, a kreatív csapat további tagjai.

A Paramount Network TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!