TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Bemutatkozik a Masters a Sport TV-n

 2023. január 27.

A január 27-29. között megrendezésre kerülő Masters a PDC vb-t követő első kiemelt, egyállomásos dartsverseny. A Masters most mutatkozik be a Sport TV-n, és ez is része annak az egyedülálló dartscsomagnak, amely az összes nagy tornát magába foglalja, és több mint 500 óra élő, csúcsminőségű dartsközvetítést jelent 2023 során.

Bemutatkozik a Masters a Sport TV-n

Alig három hét telt el azóta, hogy Michael Smith és Michael van Gerwen a dartstörténelem egyik legnagyobb döntőjét vívta, amiben a dartstörténelem legnagyobb legjének lehettünk szemtanúi, amikor Michael van Gerwen nyolc tökéletes nyíl után az utolsót hibázta el, amit Michael Smith egy kilencnyilassal ’’büntetett meg’’.

Azóta a hatállomásos World Series of Darts versenysorozat első két versenyét is megrendezték Bahreinben és Koppenhágában, előbbit Michael Smith, utóbbit Peter Wright nyerte, a döntőben mindkét esetben Gerwyn Price volt az ellenfél.

Az év első nagy önálló tornája a Masters január 27-29-én Milton Keynesben, amelyen a PDC világranglistájának első 24 helyezettje csap össze egyeneskieséses rendszerben. Az első körben pénteken este a ranglista 9-24. helyezettjeit láthatjuk, így például a 12. és címvédő Joe Cullent vagy a korábbi győztes James Wade-et is. A ranglista nyolc legjobbja, az első Michael Smith, a második Peter Wright, a harmadik Michael van Gerwen, a negyedik Gerwyn Price, az ötödik Luke Humphries, a hatodik Rob Cross, a hetedik Jonny Clayton és a nyolcadik Danny Noppert szombaton a nyolcaddöntős körben kapcsolódik be. Vasárnap rendezik a negyeddöntőt, az elődöntőt és a finálét. A díjazás rekordnagyságú a Masters tekintetében, összesen 275 ezer fontot osztanak szét, amiből a nyertes 65 ezret tehet majd zsebre. Öt korábbi Masters-győztes lesz ott a mezőnyben, de közülük is kiemelkedik van Gerwen, aki 2015 és 2019 között zsinórban ötször nyerni tudott itt.

A kommentátorállásban a megszokott felállás vár ránk ezúttal is: Bartha Zoltán, Fülöp László, Gyulai Miklós, Vereczkey Lajos és Ziegenhám Medárd társaságában szurkolhatunk majd három napon át.

Műsorinfó: Sport1

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!