TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Bob, a mester teljesen átalakult külsővel tér vissza

 2017. január 20.

Kicsik és nagyok egyik kedves építőmestere Bob, a „Bob, a mester” című, mára klasszikussá vált meséből. Bob most visszatér, vadonatúj külsővel és új kalandokkal szórakoztat a Minimaxon.

Bob, a mester teljesen átalakult külsővel tér vissza

A mese első részét még az angol BBC mutatta be az 1990-es évek végén, azóta könyvek és játékok formájában is szinte mindenki ismeri – sőt, a főcímdala annak idején az angol slágerlistákra is felkúszott. A Minimax hosszú évek óta tartja rendszeresen műsoron a sorozatot.

A Bob, a mester népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy 30 országban várják a gyerekek és családok a képernyők előtt, a mesét pedig lefordították héberre és hindire is. Sőt, a Minimax révén a magyar mellett eljut a szlovén, a szerb, de a román és a cseh nézőkhöz is.

Bob figurája korábban úgynevezett stop motion technikával készült (azaz képkockánként beállították, és rögzítették a jeleneteket, amelyeket később mozgóképpé dolgoztak össze), amelyet most modern CGI vált fel. Az új Bob-figura karcsúbb és magasabb lett. De Bob külseje annyira megújult, hogy a korábbi kényelmes kertésznadrágot is lecserélték modern, slim fit farmerre. A Bob, a mester a következő években több újdonsággal is bővül, így a vidéki helyszín mellett egy városi miliő is bekerül majd az epizódokba.

Ami megmarad: az a melegség, kedvesség, amely átjárja a figurát, és ami miatt Bob, a mester belopta magát a kicsik és nagyok szívébe az elmúlt hosszú évek során.

Az új Bob, a mester sorozat új részekkel január 20-tól látható a Minimaxon.

A Minimax TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/minimaxc8

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!