TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Bode Millerrel erősít az Eurosport Phjongcshangban

 2018. január 10.

Bode Miller, hatszoros olimpiai érmes alpesi síző csatlakozott az Eurosport 2018-as phjongcshangi szakértői csapatához és az Eurosport Cube stúdiójában fogja elemezni a téli olimpiai eseményeket. A világklasszis az Eurosportnál egy olyan szakértői gárdába kerül, amely jelenleg 58 olyan bajnokból áll, akik összesen 151 olimpiai játékon vettek részt és 75 olimpiai érmet tudnak felmutatni.

Bode Millerrel erősít az Eurosport Phjongcshangban

A február 9. és február 25. között zajló olimpiai játékokat Európa szerte közvetíti a csatorna, ráadásul még innovatívabb és mélyrehatóbb formában. Az Eurosport téli olimpiai közvetítései február 8-án, pénteken kezdődnek, az Eurosport Playernek köszönhetően pedig egyetlen pillanatról sem maradhatnak le a nézők, miközben meg lesz a lehetőségük arra is, hogy a saját képükre formálják a játékokat: megválaszthatják, hogy mit, mikor és hogyan néznek a téli olimpiai eseményekből.

Az Eurosport interaktív stúdiója, a Cube a téli olimpiai játékok történetében először él a leginnovatív eszközökkel, köztük a kiterjesztett valósággal, hogy lebilincselő és interaktív közvetítést biztosítson. Az Eurosport szakértői gárdája pedig mindent megtesz, hogy izgalmas információkkal lássa el a nézőket. Ezek az elemzések egészítik ki a 900 órás élő közvetítést és a kulisszák mögé való bepillantást, ami bemutatja egy-egy sportoló útját egészen az aranyéremig.

Bode Miller mellett a német síugró bajnokok, Sven Hannawald és Martin Schmitt, a norvég Kjetil Andre Aamodt alpesi síző, az olasz olimpiai bronzérmes Karen Putzer, az olimpiai jégkorong bajnok, Hakan Loob valamint a kétszeres olimpiai bronzérmes síugró, Anders Bardal is látható lesz a képernyőn.

Bode Miller, aki összesen hat olimpiai érem birtokosa az együttműködésről elmondta: „A Discovery rendkívül egyedi módon dolgozik. Sokkal mélyebbre mennek, mint mások és ez valamilyen szinten összhangban van az én felfogásommal. Pontosan ez a kapcsolódási pont teszi izgalmassá az együttműködésünket. A Discovery mindig arra törekszik, hogy jobb legyen és átlépje a berögzült határokat, ez pedig abszolút illeszkedik az én felfogásomhoz. Alig várom, hogy az Eurosport Cube stúdiójába lépve megeleveníthessem a történéseket a rajongóknak. Vízválasztó együttműködés lesz a miénk, hiszen fizikálisan is képesek leszünk megmutatni a rajongóknak a nyerő stratégiát a többi versenyzőéhez képest. Nem lepődnék meg, ha ez a mélyre menő analízis reformálná meg azt, ahogy a sportolók látják a saját teljesítményüket.”

Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója hozzátette: „Izgatottak vagyunk, örülünk, hogy Bode csatlakozott a világklasszisokat számláló csapatunkhoz, akik segíteni fognak nekünk abban, hogy a téli olimpiai játékokat igazi élménnyé tegyük az összes rajongó számára. Bode egyedülálló rálátása egyesülve az Eurosport által kínált technológiával garantálja, hogy a nézők a legjobb elemzéseket kapják és még közelebb hozzák őket azokhoz a versenyzőkhöz, akikért rajonganak. Eddig ilyen technológiai és szakértői háttér egyik olimpiai játékon sem vonult fel...”

Szabó Gábor, az az Eurosport magyarországi vezető kommentátora szerint: „Bode Miller mindig is egy olyan síző volt, aki a saját útját járta, aki nem illeszkedett a fősodorba, és akinek hallgatni kellett a véleményére. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy Bode Miller szakértőként sem fog kertelni, és a mondanivalójára most is oda kell majd figyelni.”

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport
Az Eurosport 2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!