TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

BoJack Horseman június 22-től a Humor+ -on

 2019. június 19.

A legjobb animációs sorozatok között számontartott BoJack Horseman június 22-től országos TV premierrel érkezik a Humor+ -ra. A felnőtt animációs sorozatok kedvelői szombatonként, dupla epizódokkal követhetik nyomon a szürreális humorral fűszerezett tragikomédiát. Az elmúlt években több szakmai díjat is besöprő BoJack Horseman címszereplőjének magyar hangja Kálid Artúr lesz, aki szerint a sorozat számos fontos mondanivalót hordoz.

BoJack Horseman június 22-től a Humor+ -on

BoJack, a 90-es évek egyik leghíresebb sitcom-jának főszereplője volt, ám hírneve mára megkopott. Horseman, az idősödő ló pontosan tudja, hogy csillaga leáldozott, de amennyire lehet, próbálja fenntartani a látszatot. Saját magának persze kár lenne hazudni, ezt ő is érzi… így hát különféle függőségekkel kompenzál. Az emberként viselkedő állatokkal és emberi karakterekkel vegyített történet a társadalom tökéletes lenyomata – sokan Hollywood különös paródiájaként említik, amely metszően élesen, de kellő humorral boncolgatja az élet nagy kérdéseit.

„Az amerikaiak tökélesen érzik ezt a műfajt és azt is, hogyan mutassanak tükröt a társadalomnak. Itt a titok abban is rejlik, hogy az állatmese jelleg miatt olyan érzést kelt, mintha nem is rólunk szólna, de közben persze mégis. A BoJack Horseman a társadalom minden szegmensét felöleli, meglehetősen szélsőséges, szabadszájú, de emellett humoros is. Pellengérre állít és számos olyan dologra világít rá, amitől a néző kicsit átgondolja a saját életét” – tette hozzá Kálid Artúr.

A magyar változat különlegessége, hogy a sorozat másik fő karakterének, BoJack ügynökének (Princess Carolyn) szinkronhangja Kálid Artúr felesége, Murányi Tünde lesz.

BoJack Horseman június 22-től szombatonként 23:00-tól dupla dózisban a TV2 Csoport humorcsatornáján, a Humor + -on!

A Humor+ TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/HUMORPLUSZ

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!