TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Bug Juice: Tábori kalandjaim

 2019. június 11.

A Disney Channel új sorozata, a Bug Juice: Tábori kalandjaim tele van szabadtéri mókával, új barátságokkal, és kihívásokkal, ahol a tábor lakói megtapasztalják milyen a családtól távol lenni. A sorozat a mai generációnak készült, vannak benne „boomerang” effektek, animált emotikonok, és mémek is, amik mind a nyári kalandokról szólnak.

Bug Juice: Tábori kalandjaim

A producerek a sorozat eredeti helyszínére tértek vissza, hogy bemutathassák a számtalan vicces és szórakoztató tevékenységet, és kihívásokat, amikkel a táborozók találkoznak: a beilleszkedés nehézségeit, a honvágyat, és a barátságok hullámvölgyeit, melyeken keresztül a nézők is beleélhetik magukat a táborozók életébe.

A Bug Juice: Tábori kalandjaim is az eredeti, 1998-as sorozatot készítők munkája, akik ezen kívül még sok népszerű tartalmat készítettek már a Disney Channel számára.

MÉG TÖBB NYÁRI MÓKÁÉRT ÉS TÁBORI KALANDÉRT KAPCSOLJ A DISNEY CHANNEL-RE, MINDEN HÉTKÖZNAP 16 ÓRÁTÓL!

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!