TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Bundesliga: vasárnap Dárdaiékon a világ szeme

 2017. szeptember 29.

Október 1-én, vasárnap Dárdai Pál csapata, a Hertha a Bayern Münchennel csap össze. Az izgalmakat tovább fokozza, hogy a Bayern csütörtökön megvált Carlo Ancelotti edzőtől, vajon a bizonytalanság kedvez a magyaroknak?

Bundesliga: vasárnap Dárdaiékon a világ szeme

Vasárnap kora délután, 15:30-tól Dárdai Pál csapata, a Hertha a címvédő Bayernt fogadja Berlinben, a mérkőzést az Eurosport közvetítésének köszönhetően itthon is figyelemmel kísérhetjük. A találkozó most még fontosabb, mint, ahogy eddig hittük, hiszen a Bayern csütörtökön menesztette edzőjét, Carlo Ancelottit. Ha Dárdaiék ki tudják használni az általános bizonytalanságot, akkor minden esélyük megvan a győzelemre.

Nem szabad megfeledkeznünk viszont arról, hogy a németek az olasz szakember elbocsájtása után is rendkívül erős ellenfélnek bizonyulhatnak. Ancelotti helyét pedig ideiglenesen Willy Sagnol veszi át, aki korábban a Bayern játékosaként jól megállta már a helyét.

A tavalyi Hertha-Bayern München összecsapás emléke még élénken élhet a nézők emlékében, akkor a hazaiakat csak pár másodperc választotta el a győzelemtől, Ibisevic góljának köszönhetően egy órán keresztül vezettek, de végül Lewandowski a 96. percben egyenlíteni tudott.

A Herthának idén sem lesz könnyű dolga a Bayern Münchennel, még azt a tényt figyelembe véve sem, hogy két kifáradt csapat találkozik majd. A münchenieket a Paris SG elleni találkozó, és az edzőváltás is nyomaszthatja, a Hertha játékára pedig az Östersunds elleni Európa Liga mérkőzés nyomhatja rá a bélyegét.

Az Eurosport kommentátora, Szathmári Attila a hétvégi mérkőzésről elmondta: "Ancelotti kirúgása előtt azt mondtam volna, hogy itt van Dárdai Pál nagy esélye, mert ilyen mély gödörben évek óta nem volt már a Bayern. Most, hogy új edző érkezik, rövid távon biztos, hogy kijön annak a hatása, hogy mindenki hirtelen egy irányba húz, és bizonyítani akar. Ez pedig nem az amúgy is egy nappal kevesebbet pihenő Hertha esélyeinek kedvez majd. Ebben a helyzetben óriási bravúrnak tartanám, ha akár a februári döntetlent újra összehoznák a berliniek.”

Az Eurosport 2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!