TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Chris Evert és John McEnroe visszatér az Eurosportra

 2016. május 17.

Az Eurosport bejelentette, hogy a korábbi világelső, tizennyolcszoros Grand-Slam győztes Chris Evert és a hétszeres Grand-Slam egyéni bajnok John McEnroe visszatér a szakkomentátorok közé az idei Roland Garros idejére. Az all-star felállás az idén először hozzájuk csatlakozó egykori világelső, kétszeres Grand-Slam győztes román Ilie Nastaséval egészül ki.

Chris Evert és John McEnroe visszatér az Eurosportra

Szakértői véleményüket a rajongók a mérkőzések és az elemzések alatt, illetve a francia nyílt teniszbajnoksághoz kötődő olyan programokban élvezhetik , mint a ’Game, Set and Mats’ című elemző műsor. A műsor részeként John McEnroe, ’A Megmondóember’ is visszatér, hogy helyretegye a teniszvilágot.

McEnroe abban bízik, hogy szerencsésebb lesz, hiszen tavaly összes szabálymódosítási kérelmét nagy többséggel elutasították – beleértve lenyűgöző javaslatait a senior páros győztesek díjának megháromszorozásáról, a mosdószünetek betiltásáról és szettenként egy törött ütő engedélyezéséről.

Ezek a sztárok jelzik az Eurosport elköteleződését, hogy a rajongóknak a legjobb és a helyben legérdekesebb szereplőket hozza el a képernyőre. A csapat a Roland Garros során a pályáról és az Eurosport stúdiójából is jelentkezik az akciókkal egyidőben. Szakértőként a csapat tagja a hétszeres Grand Slam- és háromszoros Roland Garros-győztes svéd Mats Wilander, a francia nyílt teniszbajnokságon kétszer döntőbe jutott spanyol Alex Corretja, a korábban világranglistás hetedik osztrák Barbara Schett, illetve Serena Williams edzője Patrick Mouratoglou.

Ilie Nastase a román szurkolóknak nyújt szakértői betekintést és készít interjúkat, szakkommentátorként pedig az Eurosport egyéni, ország-specifikus műsoraiban is szerepel.

„Az Eurosport – a Roland Garros, az Ausztrál Open és a US Open közvetítésével – kétségtelenül a Grand Slam tenisz otthona Európában. Alig várom, hogy közelebb hozzam a rajongókat az eseményekhez, hőseikhez és azokhoz a történelmi eseményekhez, amelyeket kizárólag az elsőszámú tenisztornákon lehet látni” – mondta Chris Evert.

John McEnroe elmondta: „Nagyon várom hogy idén újra az Eurosporttal dolgozhassak a Roland Garroson. Mindig is szerettem Párizsból a francia nyílt teniszbajnokság meccseit kommentálni. Jól szórakoztam tavaly a Megmondóember szerepében, így elhatároztam, hogy ebben az évben is kinevezem magam ’Megmondóembernek’. Figyeljék az Eurosportot, ahol a ’Megmondóember’ rámutat a lényegre, és élvezzék a francia nyílt teniszbajnokságot!”

„Párizsba és a Roland Garrosra érkezni számomra mindig is különleges pillanat, amely visszaidézi 1973-as győzelmem legkedvesebb emlékeit. Mindig is szerettem szórakoztatni a rajongókat, amikor a pályán voltam, és alig várom, hogy ugyanezt tegyem a képernyőn is, az Eurosport csapatában” – tette hozzá Ilie Nastase.

Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy a vitathatatlanul az eddigi legerősebb szakértői csapatot állítottuk össze az idei Roland Garrosra. Az Eurosport világklasszis nevekből álló kínálata jelzi, hogy nézőinknek a legjobb szakértőket és a lokális hősöket hozzuk el, akik a Roland Garros izgalmait a legjobban tudják átadni a helyi közönségnek az összes országban, ahol közvetítünk”

Az Eurosport helyi sztárjai a Roland Garros helyszínéről nyújtanak szakértői betekintést hazájuk teniszrajongóinak. A csapatban van a világranglista korábbi negyedik helyezettje, Nicolas Kiefer, aki a német szurkolók szenvedélyét táplálja, illetve a Grand Slam győztes Conchita Martinez, a spanyol Davis és Fed kupa kapitánya, aki a spanyol szurkolókkal osztja meg véleményét. A kilencszeres Grand-Slam páros nyertes, korábbi világranglista-negyedik Jonas Björkman a svéd közvetítésekben fog részt venni. Franciaországban a karizmatikus Henri Leconte a helyszínről segíti a francia szurkolókat, a szakértői kommentárt pedig Marion Bartoli, Wimbledon 2013-as bajnoka biztosítja.

Az olasz szurkolóknak az utolsó férfi olasz Roland Garros-győztes, Adriano Panatta kommentálja a tornát, aki negyven évvel ezelőtt, 1976-ban nyerte meg a francia nyílt bajnoki címet. Panatta kiemelt szerepet tölt be az idei francia nyílt teniszbajnokságon, ő fogja átadni a férfi egyes győztesének a Coupe des Musquetaires trófeát a Philippe Chatrier pályán.

Az Eurosport célja továbbra is, hogy a rajongók minél több képernyőn figyelemmel követhessék a prémium sporteseményeket, a francia nyílt teniszbajnokság minden pályájának minden pillanata ezért elérhető lesz az Eurosport Playeren.

*Az Eurosport Európa 54 országában közvetíti a Roland Garrost, kizárólagos terjesztési jogokkal számos piacon, többek között Magyarországon, Dániában, Olaszországban, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Oroszországban és Svédországban.

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!