TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Családi szombatok júniusban a Paramount Channelen

 2016. június 03.

A legutóbbi sikeres családi filmhétvége után újra a családoknak kedveskedik a Paramount Channel. Júniusban ugyanis szombatonként a legkisebbektől a legnagyobbakig kínál szórakoztató tartalmakat mindenkinek a filmcsatorna. Június 4-én érkezik a Fuss, ha kedves az életed, Charlie Brown! című animációs film, amelyet a további hetekben a Jó utat, Charlie Brown, és vissza se gyere!, illetve a kultikus A békaherceg követ, melyben a fiatal Helen Hunt is feltűnik.

Családi szombatok júniusban a Paramount Channelen

A hétvégét általában a legtöbben a családnak szentelik, amikor a szabadidő kellemes eltöltése, a közös programok és a minőségi szórakozás kerül a középpontba. A Paramount Channel legutóbbi nagy sikerű családi hétvégéje után júniusban ismét a famíliáknak kedveskedik: minden szombaton a legjobb családi filmeket hozza el a nézőknek, és ezek között mindenki megtalálja a számára érdekeset. Június 4-én érkezik a Fuss, ha kedves az életed, Charlie Brown! animációs kalandfilm Snoopy kutyussal, a gyermekek nagy örömére.

A híres beagle karakterét szinte mindenki jól ismeri, és habár Snoopy kutyus a képregények világában már közel 70 éves, a képernyőn fiatalos lendülettel veti bele magát a kalandokba. Charlie Brown, Linus, Patty, Marcie és Woodstock társaságában ezúttal külföldi cserediákként vág neki a nagy európai útnak, ami az örök álmodozó kutyus kalandvágyát nem elégíti ki. Június 11-én ezért emberbarátjával együtt egy nyári táborba utazik a Jó utat, Charlie Brown, és vissza se gyere! című filmben, ahol egy tutajversenyen csaló kutyákkal is versenyre kel.

A következő héten egy minden korosztály számára izgalmas mesefilmet tűz képernyőre a Paramount Channel. A békahercegben a fiatal Helen Hunt is feltűnik: a Grimm-testvérek meséjén alapuló 1988-as amerikai-izraeli filmben nem a csupaszív Zora hercegnőt alakítja, hanem annak gyönyörű és gonosz testvérét, Henriettát. Az Oscar-díjas színésznő szerepe szerint mindent megtesz az ellen, hogy Zora a béka segítségével be tudja bizonyítani: ő az igazi hercegnő.

A júniusi családi szombatokat a Paramount Channel olyan népszerű filmekkel zárja, mint a Kémkölykök vagy a Kettőn áll a vásár Mary-Kate és Ashley Olsennel, valamint Kirstie Alley-vel és Steve Guttenberggel.

Családi szombatok júniusban a Paramount Channelen, a Viacom csoport filmcsatornáján:

Június 4. 13.20 Fuss, ha kedves az életed, Charlie Brown!, majd Casper
Június 11. 12.50 Jó utat, Charlie Brown, és vissza se gyere!, majd Lakat alatt
Június 18. 12.55 A békaherceg, majd Spinédzserek
Június 25. 12.45 Kémkölykök, majd Kettőn áll a vásár

A Paramount Channel TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!