TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Csodabogarak a Minimaxon

 2017. július 19.

A Minimax számos meglepetést tartogat júliusra. Az új sorozatok mellett számos egész estés mozifilmet is bemutat a csatorna, igazán különc főszereplőkkel – kalandokból és nevetésből nem lesz hiány.

Csodabogarak a Minimaxon

Izgalmas műsorokkal várja a kicsiket a Minimax. Nem csak sorozatpremierek, hanem valódi moziélményt nyújtó animációs filmekkel is készül a csatorna.

Ezen a héten két vadonatúj sorozat is indul. Bemutatkozik Ranger Rob, az aprócska, állandóan sürgő-forgó kisfiú, egy igazi kalandor, aki mindent tudni szeretne a világról. De érkezik a Lego Elves című sorozat, mely Emily Jones-ról szól, akit egy amulett egy párhuzamos világba röpít, ahol különös manókkal találkozik, akik fondorlatos kalandokon keresztül segítik Emily hazajutását.

Izgalmas mozifilmekkel is készül a Minimax. A Hópihe című filmben megismerhetjük a fura gorillakölyköt, aki más, mint a többiek, bundája ugyanis hófehér színű. A film műfaját tekintve hibrid, a hús-vér színészekkel szereplő állatokat animációs technikával hívták életre. A Breki, a békakirályfi című mese főszereplője egy különc béka, aki nem szeret ugrálni és a vizet sem szívleli. Ahhoz, hogy megtalálja helyét a világban, barátjával, a repülő mókuslánnyal belevetik magukat az Amazonas dzsungelébe. Az Irány a bárka! című animációs filmben pedig találkozhatunk azokkal az állatokkal, akik valamiért nem jutottak fel Noé bárkájára.

Ranger Rob
Premier: július 20. 14:30


Lego Elves
Premier: július 22. 11:00


Hópihe
Premier: július 20. 08:00
Ismétlés: július 22. 16:00

Breki a békakirályfi
Premier: július 21. 08:00
Ismétlés: július 23. 16:00

Irány a bárka!
Premier: július 27. 08:00
Ismétlés: július 29. 16:00

A Minimax TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/minimaxc8

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!