TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Decemberben is a szórakozásé a főszerep az RTL csatornáin

 2022. december 09.

Érdemes az ünnepi hangolódás előtt, két bevásárlótúra között az RTL műsorkínálatával megpihenni, a felhőtlen kikapcsolódás garantált!

Decemberben is a szórakozásé a főszerep az RTL csatornáin

Szombat esténként újra itt A mi kis falunk 7. évada, az RTL sikersorozatának vadonatúj évadában az is kiderül, hogyan ünneplik a karácsonyt Pajkaszegen és kik térnek vissza a faluba a jeles ünnepre. Pajkaszeg lakói az új évadban is mulatságos és izgalmas történetekkel mutatják be életük mindennapjait a kis faluban. Gyuri (Lengyel Tamás) visszatér Pajkaszegre a karácsonyi ünnepekre, természetesen Erikával (Lovas Rozi), aki azonnal beleveti magát az ünnepi készülődésbe. A két közkedvelt szereplő, Szifon és Baki (Debreczeny Csaba és Kerekes József) elhatározzák, hogy csocsóasztalt szereznek a kocsmába, de Laci és Saci (Bánki Gergely és Sodró Eliza) kapcsolatának fejleményeibe is betekinthetünk.

A pajkaszegi kalandok után vasárnap esténként a Monet étterem alkoholista és sportfogadás-függő séfjének, Győzőnek (Schneider Zoltán) mindennapjait követhetjük nyomon, decemberben is a szitkom műfajához méltóan továbbra is helyzetkomikumok sokasága várja majd a saját gyártású sorozat, A Séf meg a többiek régi új nézőit. Hétköznap esténként is érdemes az RTL csatornáját választani, karácsonyig még együtt izgulhatunk A Konyhafőnök VIP versenyzőiért, akiknek gasztronómiai teljesítményét Fördős Zé, a két Michelin-csillagos zsűritaggal, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel értékeli.

A Film+-on sikerfilmek uralják majd az estéket: december 10-én este Tom Hardy főszereplésével a Venom, december 18-án pedig a Törésvonal lesz látható Dwayne Johnsonnal a főszerepben.

A megújult RTL KETTŐ műsorán esténként a Showder Klub új évadának stand-upos nagyágyúival űzhetjük el a mindennapok gondjait, akiket a luxusbörtön lakói követnek a Való Világ 11. szériájában.

A Cool-on december elején a második évaddal folytatódik a S.W.A.T. – Különleges egység, de ide érdemes összegyűlnie Pajkaszeg lakóinak rajongóinak, hétköznap esténként az ötödik és a hatodik széria dupla epizódjaival hangolódhatnak az új évadra.

Műsorinfó: RTL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!