TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Derült égből fasírt szeptembertől a Cartoon Networkön és a Boomerangon

 2017. augusztus 08.

A Cartoon Network egyik ikonikus karaktere, Dexter után megérkezett az új, feltaláló zseni -gyerek: Flint. A vadonatúj animációs sorozat, a Derült égből fasírt szeptember 18-án mutatkozik be Magyarországon a Turner gyerekcsatornáin. A Cartoon Networkön és a Boomerangon egyaránt látható lesz sorozat, amely a Sony Pictures Animation 2009-ben készült, azonos című animációs sikerfilmjén és 2013-as folytatásán, a Derült égből fasírt 2. -n alapszik.

Derült égből fasírt szeptembertől a Cartoon Networkön és a Boomerangon

Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.

Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Az eredeti film összes szerethető szereplőjét viszontláthatjuk: köztük Flint édesapját, Timet, aki a szűkszavúság és a még „szűkebb” érzelemnyilvánítások embere; Flint laborasszisztensét, a megbízhatatlan majmot, Steve; Shelbourne polgármestert, aki a választást a szardíniáért folytatott kampányával nyerte meg; Brent-et, a tizenéves helyi celebet, aki érett kora ellenére még mindig babaruha modell; Earl-t, a testneveléstanárt és Manny-t, a műszaki zseni gyereket.

Derült égből fasírt szeptember 18-ától hétköznap 8:05-kor és 17:40-kor a Cartoon Networkön; 6:55-kor és 19:10-kor a Boomerangon! A sorozat a DHX Media, a Sony Pictures Animation és a Corus Entertainment koprodukciója.

A Boomerang TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/boomerang
A Cartoon Network TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/cartoon

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!