TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Egy nap alatt két „klasszikus” a Sport1-en

 2016. április 02.

Április másodika emlékezetes összecsapásokat tartogat. Délután a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén találkozik a Fradi és a Győr, este pedig a 231. El Clásicón az FC Barcelona és a Real Madrid feszül egymásnak. A Sport1 mindkét rangadót élőben közvetíti.

Egy nap alatt két „klasszikus” a Sport1-en

BL-negyeddöntő: Ami a spanyol fociban az El Clásico, az a magyar női kézilabdában az FTC és a Győr összecsapása. A sorsolás fintora, hogy a női kézilabda BL-ben épp a budapesti Final4-ba jutásért játszik 2016-ban a két zöld-fehér alakulat. A kétmeccses párharc (a visszavágó április 9-én lesz Győrben) után derül ki, hogy Görbicz Anita vagy Szucsánszki Zita vezeti be csapattársait május hetedikén a Final4 elődöntőinek napján Budapesten. Egy héttel a BL-párharc előtt a magyar bajnokságban találkoztak a felek az Audi Arénában, és ott fölényesen, 11 góllal nyert az ETO, így a visszavágás is hajthatja a hazai csapatot. A mérkőzés kommentátora Méhes Gábor lesz.

FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC: április 2. 14:45, Sport1 (élő); felvezetés 12 órától, majd három BL-negyeddöntő egymás után

Visszavágó: Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria: április 9. 16:30, Sport1 (élő)

Női kézilabda BL Final4: május 7-8., Sport1 (élő)

El Clásico: Az El Clásico főszereplőinek névsora ezúttal is pazar: Cristiano Ronaldo, Luis Suárez, Karim Benzema, Neymar, Lionel Messi és Gareth Bale rohamozza az ellenfél kapuját. Azonban a mellékszereplőkről sem szabad elfeledkezni: először vezeti ugyanis edzőként csatába egymás ellen Luis Enrique a Barcelonát és Zinedine Zidane a Real Madridot. Hogy olyan izgalmas csatát vívnak-e majd a tanítványok, mint korábban ők a pályán, az most hétvégén kiderül. A Barca vezeti a bajnokságot, egy győzelemmel szinte bebiztosítja a bajnoki címet, míg a Realnak feltétlenül kell a három pont, ha előrébb akar lépni a jelenlegi harmadik helyről. Farkas Norbert a helyszínről, a Nou Campból közvetíti a mérkőzést.

Barcelona - Real Madrid: április 2. 19:15, Sport1 (élő)

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!