TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Egy videojátékos majdnem mindenre jó kézikönyve új részekkel tér vissza a Disney Csatorna képernyőjére

 2018. január 16.

Új részekkel tér vissza a képernyőre kedvenc sorozatotok, az Egy videojátékos majdnem mindenre jó kézikönyve!

Egy videojátékos majdnem mindenre jó kézikönyve új részekkel tér vissza a Disney Csatorna képernyőjére

Mikor Conor visszatér az iskolapadba, gyorsan realizálja, hogy barátainak hátrahagyása nem volt a legbölcsebb ötlet részéről. Villámcsapásként éri a felismerés, hogy barátai nélkülözhetetlenek mind saját magánéletében, mind további játékos karrierjében, így hát újra összeáll a gamer négyes, hogy ezúttal szintet lépjenek és megmérettessék magukat egy igen komoly világversenyen. Kövesd figyelemmel a gamerek új epizódjait, melyben a srácoknak új kihívásokkal és riválisokkal kell szembenézniük a fődíjhoz vezető úton.

Ne maradj le az Egy videojátékos majdnem mindenre jó kézikönyvének legújabb részeiről! Kövesd figyelemmel Conor és barátai izgalmas és fordulatokkal teli életét és csapj le az e heti új részekre, január 15-től, 08:55-kor, vagy nézd meg az ismétlést 20:00-kor a Disney Channel műsorán.

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!