TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Élőben közvetíti a Marozsán-Alcaraz mérkőzést ma este a MATCH4

 2024. március 12.

Élőben közvetíti a MATCH4 Marozsán Fábián összecsapását a spanyol Carlos Alcarazzal. A magyar tehetség és a világ második számú játékosa az Indian Wells-i tenisztorna nyolcaddöntőjében csap össze, a mérkőzés este 9-kor kezdődik.

Élőben közvetíti a Marozsán-Alcaraz mérkőzést ma este a MATCH4



A világ második számú játékosával, Carlos Alcarazzal lép pályára kedd este Marozsán Fábián a keménypályás Indian Wells-i tenisztorna nyolcaddöntőjében. A magyar tehetség a 2023-as római és sanghaji verseny után harmadszor jutott a 16 közé 1000-es tornán.

Tavaly májusban hatalmas meglepetést okozva Marozsán megverte Alcarazt a római tornán, a kedd esti összecsapásról pedig elmondta: sok múlik azon, hogyan kezdik el a meccset. „Biztosan lesz taktikája, amit megpróbál erőltetni, de én is készülök, és remélem, én tudok majd jobban kijönni a labdamenetekből” - nyilatkozta Marozsán Fábián a Network4 stábjának. „Van persze várakozás, és ha nyernék, abból jöhetne ki az igazán jó dolog. Tavaly én nem úgy mentem fel, hogy győzni fogok, de neki ott lesz a fejében, hogy sikerült őt legyőznöm. Talán egy kicsit tarthat is tőlem. Profi, félni nem fog, a saját játékát fogja játszani. Egy biztos, hogy nagyon jó meccset szeretnék ellene játszani, mindent megteszek, hogy győzzek, és megnehezítsem a dolgát” - tette hozzá Marozsán, aki jelenleg a világranglista 58. helyén áll.

Az Indian Wells-i tornát a NET4+ élőben közvetíti, az este 9-kor kezdődő Marozsán-Alcaraz meccset a MATCH4-en is követhetik a nézők.

Műsorinfó: Match4

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!