TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Először tekinthetünk be egy vb-felkészülés kulisszái mögé

 2017. április 18.

Igazi csemege vár a hokiszurkolókra már a 2017-es Divízió I/A csoportos világbajnokságot megelőző napokban is. A 2016-os vb előtti felkészülésről és a vb-ről szóló Gyerünk, Gyerekek! – A magyar jégkorongcsoda című film premierje április 19-én lesz a Sport1-en. Az eddig soha nem látott felvételekből fény derül rá, mi zajlott az öltözőben és az edzőteremben a megmérettetés előtt.

Először tekinthetünk be egy vb-felkészülés kulisszái mögé

2016-ban hét év után újra a legjobbak között szerepelt a magyar férfi jégkorong-válogatott az oroszországi világbajnokságon. Csapatunk nem is vallott szégyent, sőt, történelmi tettet hajtott végre, amikor győzni tudott az elitben Fehéroroszország ellen. Aki pedig látta azt a videót, amikor a magyar szurkolók Szentpéterváron eléneklik a himnuszt a fiúknak egy Kanada elleni vereség után, az soha nem felejti el azt a pillanatot. Nem véletlen, hogy az eset után a nemzetközi és a hazai sajtó is ódákat zengett a magyarokról és a magyar jégkorongról.

A kiváló eredmény és az emlékezetes pillanatok mögött profi szakvezetés, kiváló játékosok és nagyon kemény munka áll. 2016 tavaszán egy stáb követte a magyar válogatottat, hogy filmet készítsen róla, a Gyerünk, Gyerekek! – A magyar jégkorongcsoda című dokumentumfilm bepillantást enged a kulisszák mögé, ahova eddig csak a csapattagok jutottak be. Exkluzív felvételeket látunk az öltözőből, az edzésekről és az edzőteremből, ahol embert próbáló feladatokat végeznek a jégkorongozók, halljuk hogyan tüzeli fel a játékosokat Rick Chernomaz szövetségi kapitány és az edzői stáb. Így jobban megismerjük azokat, akik történelmet írtak.

A film premierje három nappal a 2017-es Divízió I/A csoportos jégkorong-világbajnokság előtt lesz a Sport1-en. A szurkolók és a játékosok már a vb előtt erőt meríthetnek az emlékezetes 2016-os tavaszt bemutató filmből. Mindenki azt szeretné, hogy Magyarország megváltsa jegyét Dániába, hogy 2018 májusában az elit ellen mérkőzzön meg ismét. Ehhez ezúttal a házigazda Ukrajna, valamint Ausztria, Dél-Korea, Lengyelország és Kazahsztán ellen kell jól szerepelni Kijevben. Mostanra biztossá vált, hogy bár jelentős hátrányból indul a kevesebb jégpálya és az ország mérete miatt, a magyar jégkorongnak igenis ott a helye a legjobbak között.

A filmet a Smasher Productions készítette a Magyar Jégkorong Szövetséggel, a Sport TV-vel valamint a Cineasttel együttműködve.

Premier:
Gyerünk, Gyerekek! – A magyar jégkorongcsoda: április 19., szerda, 18:00; Sport1

A világbajnokság:
2017-es Divízio I/A jégkorong-világbajnokság április 22-től a Sport TV-n
Első mérkőzés: Magyarország – Ukrajna: április 22., szombat, 11:45, Sport1

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!