TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Érkezik a Discovery Channel legnépszerűbb sorozatának ötödik évada

 2021. november 12.

Újabb helyszínekre kalauzolja el a nézőket a Discovery Channel legnépszerűbb műsora, a hazai gyártású Made in Gyetván Csabával következő évada. Az új epizódokban a stáb most először külföldre – például Európa legnagyobb biodinamikus gyógynövénykertjébe vagy az egyik legnagyobb francia champagne-házba – is ellátogat. A négyrészes sorozat november 22-től hétfő esténként 21 órától látható a Discovery Channel műsorán.

Érkezik a Discovery Channel legnépszerűbb sorozatának ötödik évada

Az évad ismét exkluzív helyeken fedezi föl a bennünket körülvevő világ csodáit. Az egy-egy órás epizódok két témának járnak utána, az adatközponttól a vegán húson át az üvegházi növényekig.

Az eredeti „hogyan készült” formátum két évtizede debütált a Discovery Channel műsorán. Azóta is nagy népszerűségnek örvend, a csatorna egyik legsikeresebb és legjellemzőbb műsora. A formátum hazai verziója, a Made In Gyetván Csabával idén január-augusztus között a legnézettebb rendszeresen futó sorozat volt a Discovery Channel műsorán. A premierek 2019 decembere és 2021 júniusa között a csatorna egész napos átlagnézettségéhez képest 123%-kal, a főműsoridős átlagnézettséghez képest pedig 43%-kal magasabb átlagos nézőszámot (AMR Abs.) hoztak. A műsor a hirdetők számára is különleges értékkel bír: nézőközönségén belül felülreprezentáltak a legmagasabb vásárlóerővel (PPA) rendelkezők, a magasan képzett vezetők és az értelmiségiek (ESOMAR A), utóbbi célcsoport Affinitás Indexe 146.*

„A Made In korábbi évadai a csatorna nemzetközi műsorkörnyezetében is kifejezetten sikeresek voltak, és nézőinktől és hirdetőinktől is pozitív visszajelzéseket kaptunk. Erre különösen büszkék vagyunk, hiszen hazai gyártású műsorról van szó. A sorozat sikere kimagasló a fiatal korosztályban: minden negyedik nézője harminc év alatti – mondta Baron Ágnes, a Discovery CEEMEA ad sales vezetője. – Gyetván Csabával nagyszerű az együttműködésünk, és örülünk, hogy segítségével a fiatalokat is hatékonyan meg tudjuk szólítani, akik a lineáris televízión keresztül nagyon nehezen érhetők el.”

„Nagyon örülök, hogy a Discoveryvel ismét exkluzív helyekre vezetjük a nézőket, és megmutatjuk a bennünket körülvevő világ csodáit – mondta Gyetván Csaba. – Az ötödik évad egyik különlegessége, hogy külföldi helyszínekről is bejelentkezünk, így hétfő esténként ezúttal is érdemes lesz velünk tartani.”

A stáb Franciaország legnagyobb champagne-házában jár utána az eredeti pezsgő titkának, Németországban pedig Európa legnagyobb biodinamikus gyógynövénykertjében új mezőgazdasági technológiákat és a fenntartható termelés legújabb trendjeit fedezik fel. Az új évadban megismerhetjük a világunkat behálózó és működtető, hatalmas kapacitású elektromos kábelek működését, a vezeték végére érve pedig a szigorúan őrzött magyarországi adatközpontokba kapunk bepillantást. Az új részekből az is kiderül, hogyan veszi fel a küzdelmet a húsipar környezeti hatásaival a „vegán hús”, amelynek most megismerhetjük az elkészítési módját. Emellett megtudhatjuk, hogyan készül az ipari csarnokok sima és repedésmentes betonfelülete vagy a modern és minőségi karácsonyfadísz.

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!