TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Érkezik az Észbontók jubileumi évada Kiss Ádámmal

 2022. március 10.

Április 4-én 20 órakor debütál az Észbontók 10. évada, amely nemcsak új házigazdával, de felfrissült, fiatalosabb képi világgal, sok híreséggel és egy extra szabállyal jön a képernyőkre. A VIASAT3 sikerműsora idén tavasszal 8 héten át szórakoztatja majd a nézőket, kedvenc celebpárosaink pedig Kiss Ádám segítségével fejtik meg a játékosok – néha nehezen követhető – gondolatmeneteit. A jubileumi évad előtt azonban március 21-én 20 órakor jön a Best of Észbontók: a nosztalgiaműsorban a korábbi évadok legemlékezetesebb pillanatait láthatjuk celebek kommentálásával, akik bizony nem rejtik véka alá a véleményüket.

Érkezik az Észbontók jubileumi évada Kiss Ádámmal

Az Antenna Entertainment portfóliójába tartozó, merész saját gyártású műsorairól híres VIASAT3 idén tavasszal sem hagyja cserben nézőit, hiszen vadonatúj évaddal tér vissza az Észbontók. Az április 4-én debütáló 10. évad legfrissebb epizódjait most nyolc héten keresztül, minden hétköznap este 20 órakor láthatjuk.

Az eddig megszokottakhoz híven a formabontó produkcióban kedvenc hírességeink egymással megküzdve próbálják meg lekövetni a játékosok sokszor zűrzavaros gondolkodását, ebben azonban idén a szórakoztatás nagyágyúja, Kiss Ádám segíti őket.

Az új házigazdával azonban nincs vége a meglepetéseknek: a nézőket friss dizájn, egy fiatalos képi világ és egy eddig még ismeretlen szabály várja: mit sem sejtő játékosaink és celebjeink ugyanis egy ponton párt kell, hogy cseréljenek, amely nem kis meglepetést okoz számukra.

A hírességek névsorát a tavaszi szezonban olyan nevek erősítik majd, mint BSW Gaben, Curtis, Demcsák Zsuzsa, Elek Péter, Fördős Zé, Gömöri András Máté, Hajmásy Péter, Hódi Pamela, Horváth Gréta, Horváth Tamás, Judy, Kamarás Norbert, Kármán Odett, Megyeri Csilla, Metzker Viktória, Miller Dávid, Miss Mood, Musimbe Dennis, Nádai Anikó, Nagy Alexa, Németh Kristóf, Nótár Mary, Nyári Dia, Rujder Vivien, Sárközi Ákos, Steiner Kristóf, Sváby András, Széphalmi Juliska, Takács Zsuzsanna, Tóth Bence, Zámbó Krisztián és Zimány Linda.

A tökéletes ráhangolódás érdekében pedig a különleges évad előtt március 21-én 20 órakor veszi kezdetét az Best of Észbontók, amelyben az elmúlt 9 évad leghumorosabb és legmegdöbbentőbb momentumait elevenítjük fel, a szereplők kommentálásával. A 11 rendhagyó adás során – többek között – olyan ismert emberek is megszólalnak majd, mint Elek Ferenc, Fésűs Nelly, Gáspár Evelin, Kajdi Csaba „Cyla”, Kulcsár Edina, Lakatos Márk, Nagy Feró, Ónodi Eszter, Pumped Gabo, Sáfrány Emese és Szabó András.

A VIASAT-család az idei szezonban számos további meglepetést és izgalmas műsort tartogat még a nézők számára, hiszen március 24-től – a Sony Maxot váltó VIASAT2 és a Sony Movie Channel helyett érkező VIASAT FILM csatornák bevezetésével – szinte minden műfajban magas színvonalú tartalmakat nyújt majd, legyen szó nemzetközi sikersorozatokról, filmekről, valóságshowkról vagy hazai tartalmakról.

Best of Észbontók országos premier: március 21-től minden hétköznap 20 órakor, április 4-én 19 órakor a VIASAT3 műsorán!

Észbontók 10. évad országos premier: április 4-től minden hétköznap 20 órakor a VIASAT3 műsorán!

Műsorinfó: VIASAT3

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!