TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ezt a júliusi hullámot meg kell lovagolni

 2018. július 20.

A Disney Csatorna saját gyártású musicaljében, a Tengerparti Tini Moziban, Brady és McKenzie kalandjait követhetjük nyomon. A két szörfös a nyár utolsó hullámának meglovagolására készül, mikor hirtelen egy ’60-as évekbeli tengerparti musicalbe, a „Wet Side Story”-ba csöppenek, ahol két rivalizáló banda kereszttüzében találják magukat. Minél előbb ki kell jutniuk a filmből, de az életük talán örökre megváltozhat, mikor véletlenül módosítják a film szerelmi történetét, és a musical főhősei nem egymásba, hanem Bradybe és McKenziebe lesznek szerelmesek.

Ezt a júliusi hullámot meg kell lovagolni

A filmben elhangzott pörgős számokat a surf rock, Motown, R&B, rockabilly és pop zenei stílusok inspirálták, ráadásul a Walt Disney Records olyan neves zeneszerzőket kért fel a közreműködésre, mint Antonina Armato & Tim James, Jeannie Lurie, Aris Archontis, Chen Neeman, David Lawrence & Faye Greenberg, Ali Dee, Mitch Allan, Jason Evigan and Nikki Leonti.

A két főszereplőt, Bradyt és McKenziet Ross Lynch (Austin&Ally és R5) és Maia Mitchell alakítja, de a filmben feltűnnek olyan Disney csillagok is, mint Grace Phipps Lela szerepében, Garrett Clayton Tanner szerepében, Chrissie Fit Cheecheet alakítja, míg a Tony-award díjas Kevin Chamberlin Dr. Fusion szerepében próbálja megakadályozni a szörfösöket és a motorosokat a bulizásban. Végül Steve Valentinet Les Camembert szerepében láthatjuk újra a filmben.

Zárd a hetet egy szuper izgalmas szörfös kalanddal, kapcsolj a Disney Csatornára és nézd meg a Tengerparti Tini Mozi című musicalt július 21-én, szombaton 12:05-kor!

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!