TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ezt nézed a Viasaton tavasszal!

 2016. március 23.

Trópusi párkeresés, harcos menyasszonyok és Magyarország legnépszerűbb autós magazinja – címszavakban ez a VIASAT3 és VIASAT6 tavaszi kínálata, emellett mindkét csatornán több sorozatpremier is várja a nézőket.

Ezt nézed a Viasaton tavasszal!

Társkeresés tabuk, álszemérmeskedés és előítéletek nélkül: ez az április 25-én induló Ádám keresi Évát a VIASAT3-on! A trópusi környezetben forgatott valóságshow-ban a szó szoros értelmében lerántjuk a leplet a randizásról. A szokatlan szerelem-kísérlet bevállalós szereplői gátlásaiktól és ruháiktól megszabadulva próbálnak társra lelni egy egzotikus, lakatlan szigeten.

A menyasszonyok újra ringbe szállnak: indul a harmadik menet – április 14-től újra Négy Esküvő a VIASAT3 műsorán! A szabályok változatlanok, minden egyes körben négy menyasszony száll ringbe, akik most sem kímélik egymást. A műsorban több ismert ember is feltűnik majd: a Négy esküvő kamerái előtt mondja ki a boldogító igent Karda Beáta is.

Magyarország legismertebb és legnépszerűbb autós magazinja a VIASAT6-ra driftel! Április 16-tól a Totalcar és két jól ismert, közkedvelt műsorvezetője: Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta a VIASAT6-on folytatja a műsor védjegyévé vált mókás-ironikus hangvételben a felhasználók tényleges szempontjai alapján bemutatott értékeléseket.

A saját gyártású műsorok mellett a VIASAT3 kettő, míg a VIASAT6 egy sorozatpremierrel és egy visszatérő magazinnal várja nézőit. A sort április 22-én a CSI: A helyszínelők 16., egyben utolsó évada nyitja a VIASAT3-on. Április 25-én 21 órakor debütál a Lucifer című sorozat, míg a VIASAT6-on a Lady Gaga Aranyglóbusz-díjas alakításával is fémjelzett Amerikai Horror Story 5. évada lesz látható április 29-től – dupla epizóddal. Ráadásként a Magyarországon szintén premier 21. évaddal folytatódik a Top Gear a VIASAT6 műsorán.

Időrendi összefoglaló:

Április 14. 21:00 – Négy esküvő (VIASAT3)

Április 16. 19:20 – Totalcar (VIASAT6)

Április 16. 19:50 – Top Gear 21. évad (VIASAT6)

Április 22. 21:30 – CSI: A helyszínelők 16. évad (VIASAT3)

Április 25. 21:00 – Lucifer (VIASAT3)

Április 25. 22:00 – Ádám keresi Évát (VIASAT3)

Április 29. 22:00 – Amerikai Horror Story: Hotel (VIASAT6)

A VIASAT3 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT3
A VIASAT6 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT6

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!