TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Fear the Walking Dead: Véget ért a nyári szünet

 2019. augusztus 09.

Olyan rövid nyáriszünetre vonult a Fear the Walking Dead 2019-ben, amilyenre még nem volt példa: Mindössze három hét után folytatódik az ötödik évad. Magyarországon is a világpremierrel egy időben, augusztus 12-én három órakor lesz a premier az AMC-n, majd főműsoridőben, 22 órától is meg lehet nézni az aktuális részt.

Fear the Walking Dead: Véget ért a nyári szünet

A Fear the Walking Dead ötödik évadának második feléhez készült egy hosszabb előzetes, amit a Comic Con-on mutattak be. Ott, ahol bejelentették, mikor folytatódik a sorozat, és hogy lesz 2020-ban hatodik évad is.

A történetről:
Az ötödik évad második felében, miután bebizonyosodik, hogy jó úton járnak, hőseink felbátorodnak, túlélőket mentenek, és a remény igéjét hirdetik. Egészen addig, amig már ismert és ismeretlen ellenségeik felbukkanása meg nem kérdőjelezi, hogy az önzetlenségük valóban hozhat-e változást egy olyan világban, amelyet a halál és a pusztulás jellemez.

A sorozat executive producere Scott M. Gimple, a showrunnerek: Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd és Greg Nicotero. A Fear the Walking Dead sztárjai: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Ruben Blades és Karen David.

Fear The Walking Dead: 5. évad 9. rész, augusztus 12., 3 óra és 22 óra, AMC

Az AMC TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/AMC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!