TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Február 8-án indul a Fargo 2. évada az AMC-n

 2016. január 11.

A Golden Globe-jelölt színészek, Kirsten Dunst („Interjú a vámpírral”, „Pókember”) és Patrick Wilson („Angels in America”, „Watchmen: Az őrzők”), valamint a Breaking Badből ismert Jesse Plemons játsszák a főbb szerepeket a Fargo 2. évadában. Az első évadot is jegyző vezető producer, showrunner, író Noah Hawley, mellette Joel és Ethan Coen, akik az 1996-os Fargo film forgatókönyvéért Oscar-díjat nyertek, mind visszatértek alkotóként az új évadra. A tízrészes sorozat dupla epizóddal indul az AMC-n, február 8-án este 22:00 órakor.

Február 8-án indul a Fargo 2. évada az AMC-n

A Fargo új fejezete 1979-ig visz vissza, a történet két amerikai államban, Dél-Dakotában és Minnesotában játszódik. A Minnesota állambeli Louverne-ben a fiatal rendőr Lou Solverson (Patrick Wilson), aki nemrég tért vissza Vietnamból, egy teljesen „új” bűntény előtt áll.

A széria A-kategóriás szereposztással látható: Ted Danson alakítja majd Hank Larsson seriffet, Kirsten Dunst és Jesse Plemons lesznek a Blumquist házaspár, Jean Smart a kíméletlen Floyd Gerhardt-ot formálja meg. Lou Solverson figurája (Patrick Wilson) lesz az összekötő kapocs a Fargo első és második évadai közt. A nyomozót idősebb korában a Fargo első évadában Keith Carradine keltette életre.

A Fargo sorozat meggyőző elismeréseket gyűjtött be az első évaddal még 2015-ben. Kimagaslóan sok, szám szerint 18 Emmy-jelölést kapott, ebből hármat váltott díjra, köztük a legjobb televíziós sorozat trófeája is a Fargóé lett. A Golden Globe-díjátadó is meghozta a sikert: a sorozat lett az év legjobbja, Billy Bob Thornton pedig a legjobb férfi főszereplő.

Az AMC TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/amc

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!