TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Februárban indul A Fal, a sorsfordító game show

 2018. január 25.

A várakozásnak vége! Elindul 2018 várva várt műsora A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedőt február 5-től, minden hétköznap este 19:05 órától láthatják a nézők.

Februárban indul A Fal, a sorsfordító game show

Magyarországon elsőként mutatta be az RTL Klub A Fal (The Wall) valódi, a világ számos országában (többek között az USA-ban, Franciaországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Németországban) hatalmas sikert elért formátumát. Érdekesség, hogy az amerikai műsorformátum egyik producere és gyártója meglepő módon nem a televíziós szakmából ismert, hanem az NBA világából, ő a legendás kosárlabdázó LeBron James.

A tavalyi, premier előtti adások - mikor a Sebestyén Balázs által vezetett műsor, magyar játékosokkal, Milánóban forgatott epizódjait láthatták a nézők –, már elhozták A Fal, a sorsfordító game show hamisítatlan hangulatát, és sikerrel debütáltak hazánkban is.

Az idei év várva várt műsorának hazánkban, tökéletesen kidolgozott és felépített monumentális, egyedi látványvilágot adó díszletben, gondosan kiválasztott szereplőkkel forgatott epizódjait február 5-től, minden hétköznap este 19:05 órakor kerülnek a képernyőre. A Fal érzelmekben és izgalmakban bővelkedő részeiben a hangulat a tetőfokra hág, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. Feszültségben nem lesz hiány, mivel szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a játékosok élete örök fordulatot vegyen, hiszen akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!