TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Félezredik adását ünnepli a Maradj talpon!

 2016. április 12.

2011-es indulása óta töretlen népszerűségnek örvend a Duna közszolgálati adón futó Maradj talpon! vetélkedő. Márciusban elnyerte a Magyar Televíziós Újságírók díját a 2015-ös év legjobb vetélkedője kategóriában, április 12-én pedig a műsor 500. adását láthatják a nézők. A mérföldkövet egy „vigaszágas” különkiadással ünnepli a Maradj talpon!. Olyan tehetséges játékosok szállnak versenybe a 25 milliós fődíjért, akiknek az előző adásokban nem volt szerencséjük. A kérdések ez alkalommal az ötszázas számhoz, neves jubileumokhoz és magához a műsorhoz kapcsolódnak.

Félezredik adását ünnepli a Maradj talpon!

„Mindenképpen jó érzés, hogy ilyen sok részt megért a műsor. Természetesen nem lehet megfeledkezni arról, hogy ez egy csapatmunka. Nagyon sok ember kell ahhoz, hogy zökkenőmentesen haladjon a produkció. Ugyanakkor ez egyfajta visszajelzés, hogy valamit jól csinál a műsorvezető is. Úgy érzem, hogy a Maradj talpon!-hoz passzol az egyéniségem, és ez szerintem átjön a képernyőn is” – mondta Gundel takács Gábor műsorvezető.

A gyors tempójú, változatos kérdéseiről ismert vetélkedőben eddig csaknem 4800 játékos tehette próbára tudását, 32 240 kérdés hangzott el. A játékosok összesen 782 269 325 forintot nyertek, de a tizedik párbajig csak hét kihívó jutott el. A fődíjat eddig mindössze két játékosnak sikerült elnyernie, 85-en pedig mindössze száz forintos nyereménnyel távoztak.

A vetélkedő rendszeresen jelentkezik tematikus különkiadásokkal. Játszottak így már kéményseprők és tűzoltók, műsorvezetők, sportolók, de jegyespárok is vetélkedtek egymással. Idén további különkiadások várhatók, például a Dal 2016 szereplőivel és a labdarúgó Európa-bajnokság apropóján.

Maradj talpon! 500. rész április 12-én 19:35-től a Duna műsorán.

A Duna TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/DUNA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!