TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Fergeteges buli a NőComment!-Szilveszter sztárjaival az RTLII-n

 2021. december 17.

Ha Szilveszter, akkor NőComment! Most is felejthetetlen showműsorral búcsúztatják az óévet és köszöntik az újat a NőComment! -Szilveszter sztárjai december 31-én 19:00 órától újév hajnaláig az RTLII-n.

Fergeteges buli a NőComment!-Szilveszter sztárjaival az RTLII-n

December 31-én 19:00 órától újév hajnaláig várja a bulizni vágyókat a NőComment! - Szilveszter fergeteges showműsora Liptai Claudia vezetésével az RTLII csatornán. A nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok hangulatát megidéző zenés talkshow-ban a NőComment! sztárjai és vendégeik mondanak búcsút az óévnek és koccintanak az újra, miközben mindent kibeszélnek, átbeszélnek, senki és semmi mellett nem mennek el szó nélkül, rengeteget ugratják egymást, ironizálnak, humorizálnak és persze buliznak.

A fantasztikus hangulat garantált, hiszen Liptai Claudia, Király Linda, Szily Nóra, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Balázsovits Edit, Balázs Andrea, Janza Kata, Wolf Kati, Hadas Kriszta, Osvárt Andrea, Pálmai Anna, Gryllus Dorka, Árvai Anita, Tapasztó Orsolya, Hajós András gondoskodnak róla olyan sztrávendégekkel karöltve, mint Nótár Mary, Gianni Annoni és párja, Debreczeni Zita, Szulák Andrea, Tóth Vera és párja Pauli Zoltán, Nagy Sanyi, Király Viktor, Náray Erika, Benes Anita, Czutor Zoltán és felesége Czutor- Kilián Zsanett, Heincz Gábor Biga, Anger Zsolt, Járai Máté és Járai Kíra, Garami Gábor, valamint a műsorban feltűnik Claudia lánya, Gesztesi Panka is.

Szilveszteri buli egész éjjel a NőComment!-Szilveszter sztárjaival december 31-én 19:00-tól 01:00-ig az RTLII-n.

Az RTLII TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTL2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!