TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Folytatódik a Mindenből egy van

 2016. január 08.

A közmédia örömmel jelenti be, hogy folytatódik a népszerű színházi improvizációs, szituációs komédiasorozat, a Mindenből egy van. Az új évad részeit a Dunán láthatják péntekenként, 20:35-től.

Folytatódik a Mindenből egy van

A komédia állandó szereplői továbbra is Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Földes Eszter, Scherer Péter és Oroszlán Szonja. Mellékszereplőként olyan ismert és elismert színészek tűnnek fel, mint Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter vagy Németh Kristóf.

A humoros jeleneteknek csak az első pár perce van megírva, a játék közben minden szereplő személyre szabott instrukciókat kap a rendezőtől, ami számtalan lehetőséget biztosít a komikus szituációkra, amelyekből ezúttal sem lesz hiány.

A közszolgálati média célja, minél többféle műsor bemutatása, a társadalmi és kulturális értelemben átfogó médiaszolgáltatás nyújtása, valamint a színvonalas szórakoztatás biztosítása.

A Duna TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/DUNA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!