TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Futár nindzsák, távoli kalandok és téli mókák januárban a WarnerMedia gyerekcsatornáin

 2022. január 07.

A WarnerMedia két gyerekcsatornája, a Cartoon Network és a Boomerang számos premierrel és összeállítással készült januárra. Érkezik a Kalandra fel! új dupla részes különkiadása, egy új sorozat futár nindzsák főszereplésével, megünnepelik az idén 82 éves Tomot és Jerryt, de a Bolondos dallamok új sorozata is bemutatkozik.

Futár nindzsák, távoli kalandok és téli mókák januárban a WarnerMedia gyerekcsatornáin

A kinti hidegre való tekintettel a Cartoon Network pörgős maratonnal dobja fel a mindennapokat. Januárban két héten keresztül a Watterson família bolondos mindennapjai szórakoztatják az egész családot a Gumball csodálatos világa válogatott epizódjaiban. A Téli mókák Gumball-lal mindennap 13:40-től látható a Cartoon Networkön.

A Boomerang január 17-én indítja Ninja Express című vadonatúj sorozatát, amely egy nem mindennapi futárszolgálatról szól. A három nindzsa kiszállít mindent, mindenhová, méghozzá bármikor. Ők Kiro, aki térben és időben mindent lát; Konpeki, aki bárhová könnyűszerrel elugrik az univerzumban; valamint Aka, aki bármilyen nagy csomagot szállítható méretűre zsugorít. A trió mindennap 18 órától áll a nézők szolgálatára.

Szintén a csatornára érkezik a Tapsi Hapsi és barátai, a régi-új rajzfilmsorozat, amely a rajongók nagy örömére teljesen visszatér a Bolondos dallamok aranykorához, az 1940-es évekhez. Az akkori epizódokon egész nemzedékek nőttek fel, így az új részekben az egész család örömét lelheti. Az örökzöld rajzfilmsztárok január 10-étől mindennap 18:20-kor várják a nézőket a képernyők elé.

A Cartoon Network 30-án 13:40-kor a Kalandra fel! vadonatúj, háromnegyed órás különkiadását is bemutatja a Távoli világok című minisorozat keretében. A Wizard City című részben az Édességországban Buborék hercegnőt szolgáló Borsmenta újrakezdi a varázslóiskolát, ám néhány rejtélyes fenyegetés miatt gyorsabban kell elsajátítania a varázslatokat, mint azt korábban tette.

Tom és Jerry 82. születésnapját január 17-étől mindennap 16:00-kor ünnepeli a Boomerang. A világ leghíresebb macska–egér-párosa, Tom és Jerry először 1940-ben találkoztak. A csatorna naponta két órán keresztül vetíti. A Tom és Jerry-show és a Tom és Jerry New Yorkban epizódjait, hétvégente pedig válogatott Tom és Jerry-filmeket tűz képernyőre.

A két csatornán megjelenő jól ismert és új rajzfilmek örömteli együttlétet, közös szórakozást nyújtanak a család számára, biztonságos és kreatív környezetet biztosítanak minden gyereknek, kortól és nemtől függetlenül.

A Boomerang TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/boomerang
A Cartoon Network TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/cartoon

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!