TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Garantált szórakozás Old School módra

 2016. március 25.

A nevetni vágyókat a Sulihuligánok című filmjével sem hagyja cserben Todd Phillips, akinek nevéhez olyan vígjátékok fűződnek, mint a Cool túra vagy a Másnaposok. A rendező ezúttal az amerikai diákklubok és a féktelen bulizás életérzését mutatja be, más híres filmek jól ismert szituációit is felhasználva. A Paramount Channel műsorán március 27-én jön Vince Vaughn, Luke Wilson és Will Ferrell, akik szereplésének köszönhetően a határtalan nevetés garantált. Íme, néhány érdekesség, a Sulihuligánok című vígjátékról!

Garantált szórakozás Old School módra

Harcosok klubja paródia
A Sulihuligánokat Todd Phillips és társszerzője, Scot Armstrong, David Fincher klasszikusának paródiájaként írták meg. Ezt a film több jelenete is utal: a pincében zajló birkózás, az irodai fénymásolókon sokszorosított propagandaanyagok, a főszereplők fizikai és szellemi lestrapáltsága. Illetve egy jelenet erejéig Vince Vaughn karakterének öltözete is, amely a Harcosok Klubja hősének, Tyler Durdennek a megjelenését tükrözi vissza.

Az étterem
A falatozó, ahol a Luke Wilson által játszott karakter barátnőjének magyarázkodik, nem más, mint a világhírű Los angelesi Quality Cafe. Az ikonikus bisztró helyszínként feltűnt már olyan filmekben is, mint a Hetedik, a Kiképzés, a Tolvajtempó, a Mr. és Mrs. Smith, valamint a Harcosok Klubja. A színtér sok alkotót megihletett már, ezért nem meglepő, hogy csupán filmek felvételére lehet kibérelni.

A rendező kollégiuma
A két topless lány, akik a Sulihuligánokban Blue-val szembe kerülnek a birkózási hadszíntéren, a Hayden Hall kollégium lakói. Így hívják azt a diákszállót is, ahol a rendező élt, amíg a New York Egyetemen tanult. A történelmi helyszín vasárnap 20.00 órakor elevenedik meg a Paramount Channel képernyőjén.

Lehetséges folytatás
A film második részének elkészítése is szóba került, sőt, készült hozzá forgatókönyv is. A történet a főszereplők tavaszi szünetében játszódott volna, ám Vince Vaughn és Will Ferrell leszavazta az ötletet, mivel úgy érezték, hogy a folytatás csupán az első rész megismétlése lenne.

Sulihuligánok március 27-én (vasárnap) 20.00-tól a Paramount Channel műsorán, a Viacom csoport filmcsatornáján!

A Paramount Channel TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!