TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Geszti Péterrel indul el az Adom a napom című élő multiplatform műsor a VIASAT3-on

 2023. augusztus 03.

Geszti Péter augusztus 28-án a VIASAT3 képernyőjén tér vissza a televíziós piacra az Adom a napom című műsorral, hogy a legvalódibb találkozásokat hozza el a nézőknek. A rendhagyó, magyar fejlesztésű cross-platform formátum egész napos élményt kínál: a hírességek napjába egy online felületen, élőben nyerhetünk betekintést, majd 20 órakor Geszti Péter vendégeként ülnek le beszélgetni egy stúdióban, amit szintén élőben láthatunk, méghozzá a VIASAT3-on. Az Adom a napom célja, hogy a meghívottak egy új, eddig nem ismert oldalukat mutassák meg, a lehető legőszintébb módon. A vendéglistát olyan nevek gazdagítják, mint Alföldi Róbert, Curtis, Gálvölgyi János, Kajdi Csaba „Cyla” vagy Majoros Hajnalka.

Geszti Péterrel indul el az Adom a napom című élő multiplatform műsor a VIASAT3-on

A realityt és talk show-t ötvöző műsor nem az egyetlen újdonság az őszi portfólióban: a Dumaszínház csapata számos alkalommal, többek között kifejezetten a VIASAT-csatornákra gyártott egész estés előadásokban lesz látható, később pedig érkezik a Szingli vagy svindli c. taktikai társkereső reality is, Liptai Claudia műsorvezetésével.

Augusztus 28-án mutatkozik be az Adom a napom c. vadonatúj cross-platform műsor, amely egyszerre kínál online és TV-s szórakozást. A formátum – amely 5 héten át hétfőtől csütörtökig lesz látható – házigazdája Geszti Péter, a producer pedig Árva László, aki számos műfajban készített sikeres műsorokat – nevéhez fűződik a Sztárban Sztár magyarországi, a Rising Star, az Ezek megőrültek, vagy éppen a Dalfutár televíziós megjelenése. A két kreatív szakember a kezdetektől fogva együtt fejlesztette a koncepciót, és arra törekedtek, hogy ez valami más, valami több, nemcsak aktuális, de igazi is legyen.

A meghívott hírességek napjának részleteit egy online felületen, élőben követhetjük, egészen addig, amíg este be nem ülnek a stúdióba. Itt már Geszti Péter várja őket, hogy a napközbeni eseményekről, na meg persze sok minden másról is szó essen. Annak érdekében, hogy tényleg úgy ismerjük meg a vendégeket, ahogy arra eddig még nem nyílt alkalom, a stúdióbeszélgetést is élőben, „filter” nélkül követhetjük a VIASAT3-on 20:00-tól.

„A célunk – a csatornának és nekünk is – az, hogy egy olyan műsor szülessen, amit mi is szívesen néznénk a TV-ben. Az Adom a napom egy spéci talk show, egy bátor kísérlet, amiben kicsit felrúgjuk a szabályokat, de ugyanakkor visszahozzuk a televíziózás esszenciáját, az élőzést. Élőben láthatunk mintákat a meghívottak életéből, majd élőben beszélgetünk, tehát nincs szerkesztés, nincs korrekció, együtt élünk meg mindent a nézőkkel. Olyan előadóművészeket, alkotókat, sportolókat hívok meg a műsorba, akiket valóban izgalmasnak tartok, és akikkel azt gondolom, eljuthatunk olyan mélységekbe és magasságokba a beszélgetés során, ami egy igazán új oldalukat mutatja meg. Legyünk őszinték, a közösségi médiában mindenki – velem együtt – reklámként használja a felületeit, de ez most valami más, valami sokkal igazibb lesz” – mondta Geszti Péter, az Adom a napom házigazdája.

„Az Adom a napom nemcsak Péter számára, de nekünk is egy izgalmas kísérlet: olyan formátumot kerestünk az őszi szezon elejére, ami eltér a megszokottól, és ami azokat is megszólítja, akik a lineáris csatornák helyett podcastokat, beszélgetős műsorokat, napi aktuális és mély témákkal foglalkozó tartalmakat fogyasztanak. Ekkor találtunk egymásra Árva Lászlóval, a műsor producerével, majd nagyon gyorsan körvonalazódott, hogy Pétert keressük a házigazda szerepére. Innentől kezdve ez egy közös munka, egy közös fejlesztés lett, amibe mindannyian sokat tettünk, és amiben mind hiszünk” – mondta Kis-Bocz Éva, az Antenna Entertainment regionális csatornaigazgatója.

Műsorinfó: Viasat3

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!