TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Gyereknapi mozimaraton a Minimaxon

 2017. május 26.

Reggeltől estig tartó moziélményt ígér gyereknapra a Minimax. Ebből az alkalomból az utóbbi évek legnépszerűbb animációs filmjei közül válogat a csatorna.

Gyereknapi mozimaraton a Minimaxon

Május utolsó vasárnapján a koránkelők megismerhetik Sammy-t, a kis teknőst, aki barátaival együtt egy hatalmas dubaji akváriumból tervez megszökni, hogy újra otthon lubickolhasson szabadon a tenger vizében. Később a kicsik felfedezhetik a vadont Khumbával, a különc kölyökzebrával, aki más, mint a többiek, neki ugyanis nem jutott annyi csík, mint a társainak.

Derék fiatalemberekből sem lesz hiány gyereknapon a Minimaxon. A messzi Galíciában Asterix és Obelix nehéz feladat előtt áll: a főnök gyáva unokaöccséből, Bögyörixből kell igazi férfit faragniuk, a Vadnyugaton pedig Lucky Luke-nak kell bizonyítania, nem csak jó cowboy, de a szíve is a helyén van.

Tad Jones, az álmodozó régész pedig perui felfedezőútra invitálja a legkisebb kalandorokat, hogy együtt eredjenek nyomába az elveszett inka kincseknek, még mielőtt a hírhedt kincsvadászok csapnának le rá. A gyereknapi repertoárt egy valódi klasszikus családi film, az Oscar-jelölt Stuart Little, kisegér zárja.

Sammy nagy kalandja – Menekülés a Paradicsomból 06:25
Asterix és a vikingek 12:25
Tad Jones csudálatos kalandjai 13:50
Khumba 15:25
Lucky Luke - Irány a vadnyugat 17:00
Stuart Little, kisegér 18:30

A Minimax TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/minimaxc8

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!