TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hack-eld meg a VIVA-t!

 2016. május 27.

Újszerű kezdeményezést indít a VIVA: a nézők kezébe adja az irányítást, hogy „meghackeljék” a lejátszási listákat és a saját kedvenceiket hallgathassák egész nyáron át. A Hack VIVA most vasárnap, május 29-én indul a népszerű zenecsatornán, ahol kétszer négy órában a nézők TOP 5-ös listái szólnak. A premier kapcsán Iszak Eszti elárulta: ő már összeállította a kedvenceit tartalmazó playlistet.

Hack-eld meg a VIVA-t!

Vadonatúj műsorral rukkol elő a VIVA, amelyben most először a nézők lehetnek a zenei szerkesztők. A Hack VIVA-ban május 29-én 06.00-10.00, és 13.00-17.00 óráig kizárólag a zenecsatorna követőinek legnagyobb kedvencei szólnak majd. A nézők a csatorna Facebook-felhívására kommentben választhatják ki, mely klipeket szeretnék látni a zenei kínálatából, a kiválasztott TOP 5-ös összeállítások pedig az alkalmi DJ-k keresztnevének és lakóhelyének feltüntetésével kerülnek adásba.

A Facebook-felhívásra már több száz komment érkezett ̶ Iszak Eszti is összeállította a saját listáját. „Nálam az első helyen Jonas Blue Fast Car-ja áll, amely ugyan egy feldolgozás, mégis kivételesen ez sokkal jobban tetszik, mint az eredeti. Nagyon jó hangulata van, egy vérbeli nyári sláger. A második a Years & Years-től a King lett, mivel ez a csapat a legújabb kedvencem a popműfajból – az új albumuk szerintem tökéletes. Nem maradhat ki a listából Mike Posner és az I Took a Pill In Ibiza sem, mivel nagyon szeretnék idén eljutni Ibizára, és ezzel kipipálhatnék egy tételt a bakancslistámon. Sokat hallgatom mostanában a Disclosure és Lord kettősét, a Magnets című dalt is, amelynek nagyon fülledt esti hangulata van, és a klipje is érdekes” – árulta el a VIVA csinos műsorvezetője, aki az ötödik helyre Duke Dumont Ocean Drive-ját rangsorolta, amely szerinte a nyári bulik egyik legnagyobb kedvence lesz.

A Hack VIVA május 30-ától minden nap félórás idősávokban lesz látható a zenecsatorna műsorán, a különleges lehetőségre felhívó posztot pedig péntekenként osztják majd meg a VIVA a Facebook oldalán.

A VIVA TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIVA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!