TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hadházi László: A fejőszéktől a mikrofonig

 2015. december 30.

Mi történne a magyarokkal, ha eljönne a világvége? A Maja-naptár betelt, úgyhogy az univerzum is bezárhatta volna a boltot, de az apokalipszis elmaradt. Erről, a nagy magyar leleményességről és a fénynél is gyorsabban terjedő emberi hülyeségről dumál majd szilveszter este Hadházi László a Comedy Centralon. Az igazi magyar történeteket kibeszélő „Méd in Hungeráj” című önálló stand-up est először a Viacom magyar humorcsatornáján kerül képernyőre. Az ország egyik legnépszerűbb dumagépének van miből merítenie a hazai valóság megidézéséhez: hosszú pályafutása alatt volt már ablaktisztító, traktoros, gyógyszeripari alkalmazott, fotóriporter és zenész is, míg eljutott a színpadig.

Hadházi László: A fejőszéktől a mikrofonig

Minden ami hazai, az a műsorban helyet kap, hisz ezzel a hétköznapi dolgokkal lehet a legjobban azonosulni. "Itthoni történeteket szedtem össze. Olyanokat, melyek igazán magyarok, a szó legjobb és legviccesebb értelmében. Sok dolog van a mentalitásunkban, amit egy külföldi akkor sem ért meg, ha évek óta itt él. Nekünk természetes, de végül mi magunk is nevetünk rajta. Erre utal a cím is: Méd in Hungeráj" – mondta Hadházi László, aki bemozogja a színpadot, kibeszéli a családot, kirándulni visz külföldre, belföldre, Debrecenbe, még a szájsebészet hangszigetelt ajtaja mögé is. Hadházi élő közönség előtt már számtalan alkalommal előadta a sztorikat, ám képernyőn szilveszterkor lesz a premier – természetesen a Comedy Centralon.

Hogy honnan ismeri ilyen jól a humorista a magyar társadalom különböző szegleteit? Saját tapasztalatból. Hadházi László önéletrajzában van minden, mint a búcsúban. Az ország egyik legismertebb dumagépe saját bevallása szerint csak fodrász és strici nem volt, tanult azonban mezőgazdasági, rendőri, államigazgatási főiskolán is, amúgy pedig szó szerint bejárta Bécset – Baranyát. „Dolgoztam TSZ-ben traktoristaként, voltam ablaktisztító, ipari alkalmazott, sőt, köhögéscsillapítókat is gyártottam egy egészségügyi cégnél. Aztán jött az újságírás, a fotóriporterkedés és a műsorvezetés. Igazán jól a színpadon érzem magam, erre vágytam egész életemben” – magyarázta Hadházi, aki egy időre az országot is elhagyta, hogy egy észak-svédországi tanyán hajnal négytől este 11-ig teheneket fejjen. „Zenészként felléptem Budapesten, össze is jött esténként 200-300 ember, de ebből azért megélni nem lehetett. Hallottam, hogy másnapra keresnek dolgozókat északra, mert az ott lévők már nem bírják a munkát. Megbeszéltem a családdal és két nap múlva már úton voltam. Szerettem, de kemény volt” – mesélte a humorista. Hadházi a saját élményei mellett bármikor számíthat a bőséges családi legendáriumra is – így aztán könnyen összegyűlnek a sztorik.

A Méd in Hungeráj alapötlete a világvégéből született: bár a Maja-naptár szerinti globális összeomlás érdeklődés hiányában elmaradt, Hadházi azért végiggondolta mi történne a magyarokkal, ha mégis. De hogy kerül a színpadra Bruti, mint nagyra nőtt csecsemő? Mindez a Comedy Central nézőinek elsőként válik világossá, szilveszter éjjelén 20 óra 10 perckor.

A Comedy Central TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/comedy

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!