TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hamarosan a magyar nézők is láthatják Kevin Costner új sikersorozatát

 2019. március 06.

Hamarosan a magyar tévénézők is láthatják az Egyesült Államokban tavaly nyáron nagy sikerrel bemutatott sorozat, a Yellowstone izgalmas epizódjait. Az Oscar-díjas Kevin Costner főszereplésével készült, a klasszikus thrillerek és a western műfaj elemeit ügyesen vegyítő kilenc-részes drámasorozat április 13-tól lesz látható szombat esténként az RTL Spike műsorán. Jó hír a sorozatrajongók számára, hogy a premierrel egy időben a Telekom TVGO szolgáltatásában, a MoziKlubon egyben is elérhető lesz a teljes első évad mind a kilenc epizódja a Paramount+ tartalmai között.

Hamarosan a magyar nézők is láthatják Kevin Costner új sikersorozatát

Tavaly debütált az amerikai tévés piacon a komoly filmes múlttal rendelkező Taylor Sheridan (Sicario – A bérgyilkos, Wind River – Gyilkos nyomon, A préri urai) és alkotótársa, John Linson produkciója, a Kevin Costner főszereplésével készült Yellowstone. A 101 Studios társfinanszírozásában és közös gyártásában készült eredeti Paramount Network drámasorozat 2018 nyarának legnézettebb amerikai kábeltévés produkciója lett.

A festői Montana peremvidékének kies tájain játszódó, a kameramozgásoknak és az operatőri beállításoknak köszönhetően gyönyörű és megindító képekkel operáló szériát mind a nézők, mind a kritikusok az egekbe magasztalták. A történet középpontjában a családi drámák sokaságán átesett, dúsgazdag Dutton-família áll, akik kibékíthetetlen ellentétben állnak a vagyonuk gyarapodásának érdekében kíméletlenül kizsákmányolt helyi, őslakos indiánokkal. Az izgalmas karaktereket Kevin Costneren kívül olyan hírességek formálják meg, mint Kelly Reilly (Sherlock Holmes, Gyilkos kilátások), vagy Luke Grimes (Amerikai mesterlövész) és Wes Bentley (Az éhezők viadala, Csillagok között).

A sikerszéria hamarosan végre hozzánk is megérkezik, mivel a Paramount Network többek között Magyarországra, Lengyelországra, az Egyesült Királyságra és a skandináv országokra is megvásárolta a sorozat első két évadának bemutatási jogait. A Yellowstone magyarországi premierje az RTL Spike-on április 13-án, szombaton 21.00-kor lesz, a továbbiakban péntekenként 22.00-tól az előző heti epizódokat, szombatonként 21.00-kor pedig az új részeket sugározza a csatorna. A tévés premierrel egy időben, április 13-tól az első évad mind a kilenc része egyszerre lesz elérhető a Telekom TVGO szolgáltatásán keresztül, a MoziKlub Paramount+ tartalmi kínálatában is. Így, aki rákap az új sorozatra, akár „sorozatdaráló” módon, vagyis egyhuzamban is végignézheti a teljes első évadot.

Yellowstone országos premier április 13-án, szombaton 21.00-tól az RTL Spike-on, és a Telekom MoziKlub szolgáltatásában

Az RTL Spike TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTLSPIKE

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!