TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hangolódj az ünnepekre a Disney Csatornával

 2017. november 23.

A Disney Csatorna segít az ünnepi hangulat megteremtésében, hiszen a decemberi hétköznapokon a legnépszerűbb sorozatok karácsonyi speciális epizódjait vetíti.

Hangolódj az ünnepekre a Disney Csatornával

Többek között az Elena, Avalor hercegnője, a Milo Murphy törvénye, a K.C., a tini kém, a Kikiwaka tábor és a Riley a nagyvilágban különkiadásai várják a nézőket decemberben.

Az Elena, Avalor hercegnője karácsonyi részét például december 2-án játssza a csatorna: Elena közbenjárásával együtt ünnepelnek Avalor színes közösségei, és megosztják egymással a különféle ünnepi szokásokat. Végül mindenki próbálja túllicitálni a másikat, így a hercegnő kénytelen lesz emlékeztetni őket, hogy miről is szól valójában a karácsony.

Másnap a Riley a nagyvilágban lányainak ünnepi pillanataiba leshetünk bele: Riley alig várja, hogy végre megérkezzen a kedvenc ünnepe, Maya számára viszont kellemetlen gyerekkori emlékeket idéz fel a karácsony.

K.C., a tini kém is keserédes hangulatban van, amit úgy próbál leküzdeni, hogy felidézi a korábbi sikeres küldetéseit. Az epizódot december 10-én láthatják a nézők.

Milo ünnepi meglepetéssel készül a szülei számára: meghívja apja családját, ám beüt Murphy törvénye. Sikerül megmenteniük a karácsonyt? December 4-én választ kapunk a kérdésre a Milo Murphy törvénye ünnepi epizódjában.

Szenteste a Kikiwaka tábor lakói is örömteli ünnepi hangulatba kerülnek, kivéve Griffet. Vajon mi lehet vele? Kiderül december 24-én!

Karácsonyi különkiadások a Disney Csatornán decemberben minden hétköznap 16:30-kor.

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!