TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Harc a túlélésért - Kezdődik a Survivor

 2018. szeptember 12.

Szeptember 24-én kezdődik a harc a túlélésért és a 20 millió forintos nyereményért! A Survivor – A túlélők viadala Istenes Bence műsorvezetővel minden hétköznap 19:00 órától lesz látható az RTL Klubon.

Harc a túlélésért - Kezdődik a Survivor

A világ legsikeresebb túlélő show-ja most is a Fülöp-szigeteken zajlik. A lenyűgöző helyszín azonban egy pillanatig sem engedi a játékosoknak, hogy elfeledjék a céljukat, az első perctől kezdve komoly megpróbáltatások elé állítja a versenyzőket, akik idén még keményebb és embert próbálóbb feladatokkal és körülményekkel néznek szembe. A szigetlakóknak nemcsak az éhséggel, a kegyetlen időjárási viszonyokkal és a veszélyeket rejtő környezettel kell megbírkózniuk, hanem saját magukkal és játékostársaikkal is. Annak, aki a 20 millió forint nyertese és az egyetlen Túlélő akar lenni, le kell győznie mindent és mindenkit! A sikeres tavalyi évad után az idei szereplők még felkészültebben és tudatosabban vetik bele magukat a túlélésért folytatott harcba, ami meglepő stratégiai lépéseket és váratlan fordulatokat is tartogat.

Az idei évad kihívásaira pedig szeptember 17-től az RTL Most! tematikus összeállításait tartalmazó Reality Robbanásának izgalmas, újraértelmezett videó összeállításaival hangolódhatnak a nézők.

Survivor – A túlélők viadala szeptember 24-től minden hétköznap 19:00 órától az RTL Klubon!

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!