TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Harmincadik szülinapját ünnepelve tér vissza a Cápák Hete a Discovery Channel műsorára

 2018. július 23.

A Cápák Hete most még mélyebbre merül, mint valaha! A televíziózás történetének egyik legrégebb óta futó tematikus hete, a nyár cápás eseménye immáron harmincadik alkalommal tér vissza a Discovery Channel képernyőjére július 23-án, és velünk is marad egészen július 29-ig. Harminc év és több száz rész után a Cápák Hete a jubileumot olyan elképesztő történetekkel ünnepli, amelyektől a nézőknek garantáltan leesik majd az álluk a cápák rejtelmes és misztikus világában barangolva.

Harmincadik szülinapját ünnepelve tér vissza a Cápák Hete a Discovery Channel műsorára

A Discovery Channel nagysikerű tematikus hete idén nyáron immár harmincadik alkalommal tér vissza a képernyőre, rendkívül ütős csapatot összehozva az eddig megismert neves cápaszakértőkön és tudósokon kívül, akik olyan egzotikus helyeket mutatnak be, ahol előtte még nem járt kamera. Az ünnepléshez idén több neves sportoló és híresség is csatlakozik, többek közt a filmes szakmába is belekóstoló MMA harcos Ronda Rousey, és a túlélőműsorok sztárja, Bear Grylls.

Idén a csatorna a világ legelismertebb tengerbiológusaival és tudományos intézeteivel dolgozott együtt, és egy olyan forradalmi technológiát dolgoztak ki közösen, amellyel lenyűgöző képet kaphatnak a nézők a világ legkülönlegesebb cápafajainak életéről. A továbbfejlesztett Shark Cam technológiának és az eddig megközelíthetetlennek tűnő helyeken élő cápák tanulmányozásának köszönhetően a Cápák Hete 2018-ban olyan elképesztő sztorikkal érkezik, amelyek helyszíne eddig rejtve maradt az emberi szemek elől.

Bear Grylls a cápák ellen
A harminc éves sikersorozat renoméját erősíti, hogy az évek során olyan sztárok szerepeltek a műsor epizódjaiban, mint az Olimpiai játékok úszósztárja Michael Phelps, vagy az énekes Seal. Hírességekből idén sem lesz hiány, a cápákkal ezúttal együtt úszik majd Bear Grylls, aki eddig a legextrémebb körülmények közt is bizonyított, megmászta az Everest fagyos csúcsait, és túrázott már a Szahara perzselő homokjában is. A Bear Grylls a cápák ellen című műsorban a volt exkatona megmutatja, hogy milyen, amikor szemtől-szembe találja magát az ember egy fenyegető cápával, akinél ráadásul a hazai pálya előnye is megvan…

Harcos kontra cápa: ketrec nélkül
Bear Grylls társa lesz többek közt a mozifilmekből sokak számára ismerős Ronda Rousey, WWE szupersztár, olimpikon, és MMA ketrecharcos bajnoknő. Rousey a karrierje során kifejlesztett harci képességeit latba vetve igyekszik szembenézni a legnagyobb félelmével: ketrec nélkül, szabadon merül majd, hogy találkozhasson a tengerfenék igazi nehézsúlyú bajnokával: a makócápával.

A nagy találkozások mellett a Cápák Hete egy nemes célt is kitűzött: az Oceana nonprofit szervezettel együtt küzd a pörölyfejű cápák védelméért, akiket súlyosan fenyeget a globális cápauszony kereskedelem, aminek évente körülbelül 73 millió cápa esik áldozatul.

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!