TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

195 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Három saját gyártású műsorral erősít a VIASAT6

 2021. március 25.

Áprilisban debütál a VIASAT6 vadonatúj saját gyártású produkciója, az Antikhősök, amelyben Szabó Kimmel Tamással nyerhetünk betekintést a műtárgykereskedés világába. A Totalcar is friss évaddal jelentkezik, ismét a népszerű páros, Bazsó Gábor és Winkler Róbert tesztelik a jobbnál jobb járműveket. A csatorna nyárra is tartogat meglepetést, hiszen a labdarúgó Európa-bajnokság apropójából érkezik egy új szituációs komédiasorozat, a Profik – A nagyvilág a kispadról, Blahó Gergő, Noé Viktor és Simon Kornél főszereplésével.

Három saját gyártású műsorral erősít a VIASAT6

Április 17-én, szombaton 10:00-kor debütál a VIASAT6 vadonatúj műsora, az Antikhősök, amely a külföldön Trust Me I’m a Dealer néven bemutatott Sony formátum alapján készült. Az izgalmas realityben ismert emberek ajánlanak fel számukra fontos tárgyakat egy jó ügy érdekében. Az eszmei értékű kincseket a műsorvezető, Szabó Kimmel Tamás és társa, a tapasztalt műtárgyszakértő, Megyesi Balázs értékesítik, a befolyt összegből pedig egy-egy, az adományozó szívéhez közel álló alapítványt támogatnak. A hírességek ereklyéik mellett további 100 000 forintot is felajánlanak, amit a szakértő kis kutakodás után egy műtárgyba fektet, hogy aztán azt nagyobb haszonnal tovább is adja. Az izgalmas kereskedésből nyert összeggel az UNICEF Magyarország Kilátó Élményprogramját támogatják, amelyből a gyermekjogi szervezet egy budapesti gyermekotthont ajándékoz meg csodálatos játszótéri elemekkel. Az adományozók sorát olyan nevek erősítik, mint Balogh Levente, Dér Heni és Bakos Gergő, Falusi Mariann és Lang Györgyi, Edvin Marton és Marton Adrienn, Ónodi Eszter, Peller Anna és Lukács Miklós, Szentesi Éva, Szécsi Zoltán, valamint Zsidró Tamás.

Rögtön az Antikhősök után érkezik a csatorna közkedvelt autós magazinja, a Totalcar hetedik évada. A friss epizódokban a már jól ismert műsorvezetőkkel, Bazsó Gáborral és Winkler Róberttel tarthatunk a különleges járművek világába, a készítők azonban az idei szezonra is tartogatnak meglepetéseket: a páros Magyarországon elsők között tesztelheti a szupergyors és egyedi Tesla Model Y-t, mi több, a Mazda és a Volkswagen első elektromos autóit, az MX30-at és az ID3-at is kipróbálhatják. A már jól ismert autóstesztek mellett folytatódik egy igazi gyűjtői darab, a Porsche 912-es átalakítása – melynek elektromos hajtása teljes mértékben magyar tervezésű –, ha pedig mindez nem lenne elég, Talmácsi Gábor jóvoltából azt is megtudhatjuk, mennyiben más autóban ülve versenyezni, mint motorral száguldozni.

A labdarúgó Európa-bajnokság alatt naponta három alkalommal – a meccsek szüneteiben – szórakoztat majd minket a csatorna legújabb szituációs komédiasorozata, a Profik – A nagyvilág a kispadról. A saját gyártású műsor egyperces epizódokkal mesél majd fociról, közéletről és az élet általános problémáiról: Hammer (Noé Viktor), a keményfiú; Szenyor (Simon Kornél), az ügyes játékos, aki bármit megtenne a csapatért; valamint Kölyök (Blahó Gergő), a gondolkodó újonc a zagyvapákosi csapat cserejátékosai, akiknek a világ közepét a falusi focipálya kispadja jelenti. Ugyanakkor őket sem hagyják hidegen a külvilág történései, amelyekről bátran meg is osztják a pálya szélén a véleményüket.

  • Antikhősök 1. évad országos premier: április 17-től minden szombaton 10:00-kor a VIASAT6 műsorán!
  • Totalcar 7. évad országos premier: április 17-től szombatonként 10:30-kor a VIASAT6 műsorán!
  • Profik 1. évad országos premier: A labdarúgó Európa-bajnoksághoz igazodva a meccsek szüneteiben

A VIASAT6 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT6

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!