TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hazánkba is elhozza a Rémálomgyárat a Comedy Central

 2016. január 28.

Megérkezett Magyarországra is a Comedy Central saját gyártású szitkomja, ami rövid időn belül meghódította az USA közönségét. A világsztárokat is felvonultató Rémálomgyár (Big Time in Hollywood, FL) minden ízében beteges, túlpörgetett és a jóízlés határait durván túllépő sorozat, ami január utolsó napján debütál a magyarok kedvenc humorcsatornáján.

Hazánkba is elhozza a Rémálomgyárat a Comedy Central

A Ben Stiller nevéhez fűződő és egy illúziókat kergető testvérpár – Jack és Ben – küszködéseit bemutató Rémálomgyár első epizódja január 31-én lesz látható.

A történet szerint fiúk igazán szánalmasak: egy árva centet sem keresnek, egyedül abban bíznak, hogy a garázsban készülő filmtörténeti "remekművek" egyszer Hollywoodba - nem a floridaiba, hanem a kaliforniaiba - repítik őket. Szüleik egy szép napon megunják a két vérszívót és abban a reményben, hogy álláshoz jutnak végre, kiteszik őket a házból.

Válaszul Jack és Ben megpróbálják lenyúlni az ősöket 20 ezer dollárral, hogy az összeget egy filmbe fektessék. Egy mérhetetlenül túltolt jelenetben meghal a producerük – a már említett Ben Stiller -, és innentől nincs megállás a lejtőn. Jönnek az újabb bonyodalmak, felbukkan az alkoholista magándetektív Michael Madsen és egy másik világsztár, a saját magát alakító Cuba Gooding Jr.

Az ízléstelenül egoista testvérpár csendben reménykedik abban, hogy apjuk egyszer feldobja a bakancsát, közben pedig eszeveszetten küzdenek, hogy a floridai Hollywodból az igaziba nyergeljenek át.

Rémálomgyár - január 31-től minden vasárnap a Comedy Central műsorán.

A Comedy Central TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/comedy

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!