TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hazánkba is megérkezett a Wayward Pines második évada

 2016. augusztus 29.

A sikersorozat új évada ma este indul a FOX csatornán, olyan nagyszerű színészekkel a főszerepben, mint Jason Patric, Hope Davis, Terrence Howard, Djimon Hounsou vagy Melissa Leo.

Hazánkba is megérkezett a Wayward Pines második évada

Wayward Pines városa először egy nyugodt, idilli helynek tűnt. Itt azonban senki és semmi nem az, aminek látszik, a város falai között pedig számos rejtélyes és szörnyű dolog történt.

A sorozat az első évad megdöbbentő eseményei után folytatódik, amikor Wayward Pines lakói az első generáció könyörtelen uralma ellen küzdenek. Dr. Theo Yedlin (Jason Patric), a város egyik új lakója felébred a hibernálásból és egy lázadás közepében találja magát, miközben igyekszik megérteni Wayward Pines valódi lényegét, és megőrizni a veszélybe sodort emberi faj túlélését.

A Blake Crouch nagysikerű könyvéből készült, M. Night Shyamalan nevével fémjelzett Wayward Pines a tavalyi nyár egyik legnépszerűbb sorozata volt, az Egyesült Államokban 2015 nyarának 10 legjobb tévében sugárzott műsora között végzett.

A tízrészes második évadban a cselekmény tovább bonyolódik, és számos új szereplő is feltűnik. A sorozat színészgárdájában többek között olyan neveket találunk, mint Jason Patric, Hope Davis, Carla Gugino, Toby Jones, valamint a kétszeres Oscar-jelölt Djimon Hounsou, az Oscar-jelölt Terrence Howard, és az Oscar-díjas Melissa Leo.

A Wayward Pines második évadát augusztus 29-től hétfőnként 21 órakor láthatják a nézők a FOX csatornán.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!