TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hazánkban is debütál a népszerű amerikai showműsor

 2024. május 10.

Elsőkézből tudhatnak meg mindent a magyar nézők az amerikai belpolitikával és a közelgő választásokkal kapcsolatban, méghozzá a Comedy Centralon. A humorcsatorna legendás műsora, a The Daily Show ugyanis végre a hazai képernyőkre költözik. Az aktuális évadban Jon Stewart és műsorvezető kollégái mindenkinél viccesebb formában tálalják a legfontosabb közéleti témákat május 12-től minden vasárnap 23:30-kor.

Hazánkban is debütál a népszerű amerikai showműsor

Tévétörténelmi jelentőségű műsor érkezik a magyar Comedy Central képernyőjére. A The Daily Show a híreket szórakoztató formában prezentáló, a közélet szempontjából érzékeny, feldolgozásában pedig ironikus „infotainment” tartalomként már több évtizede szórakoztatja nézők millióit. A sorozat 1996-ban látta meg napvilágot, napjainkban pedig már a 29. évadját sugározza az amerikai Comedy Central – és május 12-től végre először a magyar csatorna is.

Az aktuális évad különlegessége, hogy a legutóbbi állandó műsorvezető, Trevor Noah távozása után több különböző házigazda szolgáltatja a poénokat esténként – köztük a sorozat egyik legikonikusabb egykori arca, Jon Stewart is visszatért. Egyéni stílusuk és személyiségük így garantáltan változatos kommentárral festi alá az amerikai belpolitikai történéseket, különösen egy választási évben, amikor minden sokkal kiélezettebbé válik.

The Daily Show új részekkel és magyar felirattal minden vasárnap 23:30-kor a Comedy Centralon!

Műsorinfó: Comedy Central

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!