TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hercegnő Védelmi Program a Disney Channel képernyőjén

 2018. január 25.

Ne szalasszátok el a vissza nem térő alkalmat! Kedvenc színész-, és egyben énekesnőitek, Selena Gomez és Demi Lovato egyszerre a képernyőn egy izgalmas kalandvígjátékban!

Hercegnő Védelmi Program a Disney Channel képernyőjén

A film a két főszereplő, Carter Mason (Selena Gomez) és Rosalinda Marie Montoya Fiore (Demi Lovato) valószínűtlen barátságát beszéli el, amely akkor alakul ki, amikor Carter apja, a titkos nemzetközi „Hercegnő Védelmi Program” egyik ügynöke kimenekíti Rosalindát a szomszédos diktátor által megkísérelt katonai puccsból. Amikor a sors egymás mellé sodorja őket, a két nagyon különböző lány kénytelen összefogni, hogy Rosalinda, a leendő uralkodó valódi királynővé válhasson.

A teljes egészében Puerto Ricóban forgatott „Hercegnő Védelmi Program” középpontjában két ellentétes világ áll, a tündöklésben és ceremóniákban tobzódó trópusi királyság világa és egy tipikus középiskola realitása. Különbségeik ellenére a sportos Carter, a bizonytalan louisianai tinédzser és Rosalinda, a parányi ország, Costa Luna hamarosan trónra lépő hercegnője igazi barátságot kötnek. Amint alaposabban megismerik egymást, a két lány ráébred, hogy legjobb barátnők lehetnek, és sokat tanulhatnak egymástól, és azt is, hogy nem a viselkedés vagy a korona tesz valakit hercegnővé, hanem a szíve.
A szigetországban élő rajongók a dinamikus duó zenei tehetségét is megcsodálhatják, hiszen a „One in the Same” című dalt közösen adják elő, a „Two Worlds Collide” énekese pedig Demi Lovato, aki a Jonas Brothers-zel együtt maga szerezte a számot.

Ne maradjatok le a Hercegnő Védelmi Programról! Tapadjatok velünk ti is a képernyőre és kövessétek figyelemmel két főhősnőnk barátságának izgalmakkal teli alakulását január 26-án, pénteken 19:00-kor a Disney Channel műsorán!

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!