TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hétfőn érkeznek a trollok a VIASAT3 konyhájába

 2022. szeptember 23.

Jövő hétfőn, szeptember 26-án – Rákóczi Feri műsorvezetésével – kezdetét veszi a Troll a konyhában c. kulináris krimi, amiben minden héten 6-6 celeb próbálja csapatként lenyűgözni a döntőbírót, Wossala Rozinát a nyereményért, de minden nap van valaki, aki titokban azon ügyködik, hogy szabotálja az ételeket. Van, aki előre kidolgozott troll stratégiával érkezik, van, aki azért imádkozik, hogy nehogy rá ossza a vakszerencse a troll szerepét, de egy dolog biztos: itt valaki mindig bekavar! Az első héten Adányi Alex, Gáspár Virág, Kozma Dominik, Lukács Miki, Nyári Dia és Róka Adrienne lendül akcióba, a kérdés csak az, Wossala Rozina mennyire issza meg ennek a levét.

Hétfőn érkeznek a trollok a VIASAT3 konyhájába

Szeptember 26-án 20 órakor indul el a VIASAT3-on országos premierként a Troll a konyhában, az ITV Studios Rat in the Kitchen c. formátumának hazai verziója.

„Ebben a konyhában mindig történik valami, amire érdemes figyelni, olyan az egész, mint egy detektívjáték. Ez nem egy szokásos gasztro műsor, a hangulat sokkal lazább, itt senkit nem torkol le a zsűri, ha valami nem úgy sikerül neki, ahogyan azt szerette volna – legfeljebb amiatt kell aggódnia egy ügyetlenkedő versenyzőnek, hogy azt hiszik, ő a troll, bár ez bármikor igaz is lehet. Az egyetlen, akinek igazán oka van a pánikra, az Rozina, hiszen neki mindent meg kell kóstolnia... Éppen ezért ő talán nem, de én minden alkalommal a trollnak szurkolok, nem tehetek róla, szeretek látni egy kis káoszt!” – mondta Rákóczi Feri műsorvezető.

A Magyarországon még sosem látott kulináris krimi 5 hétig fut majd a csatornán. Minden héten 6-6 celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti akár 1 millió forintos díjból, és bebizonyítsák: nemcsak a főzéshez, de egymás csőbe húzásához is van tehetségük. A versenyzők között ugyanis minden nap megbújik egy troll is, akinek titkos küldetése, hogy szabotálja a döntőbíró elé kerülő ételeket, legyen szó észrevétlen elsózásról, ecetről és egyéb trollkodásról. Ha ugyanis egy étel nem megy át Wossala Rozina rostáján, az érte járó díj nem a csapat, hanem a troll letétjébe kerül, a pénzt azonban csak akkor kapja meg, ha nem bukik le, és a nap végén nem őt gyanúsítják meg trollkodással. Ha sikerül leleplezni, a díj a többiek között oszlik el.

„Nem mondom, hogy kicsit sem aggódtam amiatt, hogy én vagyok a sikeres trollok fő áldozata, hiszen nekem kell minden ételt megkóstolnom, amit elém tesznek” – mondja Wossala Rozina, a műsor döntőbírója. „Szerencsére nincs olyan alapanyag vagy íz, amit ne szeretnék, így annyira nem tudnak kiszúrni velem, de azért azt kell mondjam, ezek a gasztro trollok még engem is meg tudnak lepni.”

Rákóczi Feri, Wossala Rozina és a mindenre elhivatott celebek mellett a látványos díszlet és az egyedi forgatási megoldások is gondoskodnak arról, hogy valóban izgalmas műsor kerüljön a képernyőkre: a Troll a konyhában díszletét 3 cég 45 szakembere építette egy hónapon át. A nagyszabású produkción összesen 120-an dolgoznak, és 16 kamera figyeli a versenyzők legapróbb mozdulatait is. Hogy a nézők egészen biztosan ne maradjanak le semmiről, a díszletbe rejtett, függesztett kamerák is követik a trollokat, anélkül, hogy a többi játékos előtt lebuktatnák őket.

A műsor első hetében Adányi Alex, Gáspár Virág, Kozma Dominik, Lukács Miki, Nyári Dia és Róka Adrienne ragadnak majd fakanalat, de jön Batik-Horváth Cintia, Császár Előd, Cserpes Laura, Dietz Guszti, Dombi Rudolf, Ganxsta Zolee, Görög Zita, Harsányi Levente, Horváth Gréta, Jászberényi Szofi, Józan Laci, Keleti Andi, Király Peti, Laky Zsuzsi, Nagy Melanie, Németh Kristóf, Opitz Barbi, Papp Gergő, Pásztor Anna, Szabó Simon, Szécsi Zoli, Tornóczky Anita, Vasvári Vivien és Zámbó Krisztián is trollkodni.

Műsorinfó: Viasat3

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!